Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Monese - разплащателна сметка

Featured Replies

Здравейте,

Някой има ли опит с Monese. Нов вид онлайн банкова система.https://monese.com/eu/bg/  Поръчах картата, но забравих да я активирам и сега дори и в системата не ме допуска. И сега май трябва да хвърля картата и да поръчам нова, но и това не става тъй като не разпознава мобилния номер.

• Автор
преди 18 минути, Gangosa написа:

Има контакт с тях , защо не пробвате https://monese.com/gb/bg/contact?l=c

Видях, но пише че поддръжката е само на английски език. Ако объркам нещо ще стане ужас. ще им пиша на развален английски защото не го зная много добре

• Автор

сега им писах и получих отговор.

Hello Customer
Your request has been received and is being reviewed by our support staff. Our opening hours are 8am to 5pm on all UK regular working days and 10am to 4pm on Saturdays. Typical email response time is within 10 hours.

Please be aware that for security reasons certain support functions can not be performed based on email requests. 
These include:
- Changing the account holder's address, registered email or phone number,
- Sharing sensitive information such as account numbers or balance,
- Reporting your Monese card lost or stolen.
All of the above can be done at any time in the Monese app!

To add additional comments, reply to this email.

Monese Support

От отговора става ясно че едва ли ще ми помогнат. Май трябваше веднага като получа картата и да я активирам, но бях забравил. И сега не ме допуска в системата им.

• Автор

от телефона се логвам, но не ме разпознава. Сега при въвеждането на мобилния номер дори не ме допуска напред. А стария емейл дори не го засича и показва грешка. И  ме е яд защото трябваше да активирам картата навреме, а не да чакам.

да взема да го махна този monese апп от телефона. Сякаш ICard е много по добър избор.

преди 4 часа, Gangosa написа:

Питайте някой приятел да ви помогне който е в час. Ще се почерпите биричка и това е. Може и ракийка.

Сигурно не се е сетил :D

• Автор
преди 1 час, Gangosa написа:

Каъв тип услуга точно ви трябва?

достъп до предишния акаунт, но не разпознава емейл адреса и мобилния номер в приложението на телефона.

преди 4 минути, Thores написа:

достъп до предишния акаунт, но не разпознава емейл адреса и мобилния номер в приложението на телефона.

Не имам в предвид за онлайн съхранение на евро да речем и в пакета да е включена карта нещо , като онлайн банка ли ви трябва или някакъв друг вид услуга?

Питам ви за да знам какво друго да търся.

• Автор

На monese може да се направи банкова сметка с включана физическа карта. Аз си открих банкова сметка при тях и поръчах карта, но не я активирах. Всичко това става от тяхното мобилно приложение. Даже има оферта ако някой се регистрира под мен ще получа 10 евро. 

Eто тук е описано, но нямам достъп. Май трябва да преинсталирам приложението.

https://monese.com/activate

преди 23 часа, Thores написа:

нищо не става. Ще си ползвам ICard

E tq e най - зле от всичките

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.