Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

изчезнали са иконките от десктопа

Featured Replies

sad.gif Изчезнали са иконите от деск-а,и старт меню няма!Не знам какво е станало ,нито как да се справя с това!Някой може ли да ми помогне? В сейф режим компа си работи нормално! И след това пак не се показват!!!!!!!

Пробвай точно от Safe Mode да деинсталираш всяка програма, която наскоро си качил/качила, рестартирай и виж дали ще се оправи. Можеш да пробваш със System Restore въстановяване на операционната система във време, когато е работила стабилно.

• Автор
Пробвай точно от Safe Mode да деинсталираш всяка програма, която наскоро си качил/качила, рестартирай и виж дали ще се оправи. Можеш да пробваш със System Restore въстановяване на операционната система във време, когато е работила стабилно.

ок,ще пробвам,и ако не стане пак ще викам за помощ :)

Правиш Restore System на стабилен point (да речем преди 2-3 дена). Възстановяването става през Safe Mode.

Я пробвай да направиш нов потребител и да видиш дали пак ще е същото положение.

Привет :clap:

Така пич те много си говорят ама само предложение за преинстал не чух а може и да има ама не забелязах.Както и да е един лесен начин за показване на иконките Штракаш десен бутон на декстопа

Arange Icons by->Show Desktop Icons

Хора човек се учи докато е жив.

Ай със здраве

Почти съм сигурен, че няма да е така, Nicky :wors: !

Щом му зарежда в safe mode нормално, предполагам, че там влиза не с неговия потребител а с Administrator. Чакай да видим какво ще каже човекът, а не да гадаем...

Така пич те много си говорят ама само предложение за преинстал не чух а може и да има ама не забелязах.Както и да е един лесен начин за показване на иконките Штракаш десен бутон на декстопа

Ай със здраве

А евентуално да си прочел, че няма и старт меню?

Редактирано от Nicky (преглед на промените)

И аз имах абсолютно същия проблем и го оправих със System Restore през Safe Mode. Преинсталации, Repair на Windows са излишни...

• Автор

Ай със здраве

tova probvah parvo,no .....uvi!

Alt+Cntr+Del File->New Taks Run->explorer.exe

Ако и меню няма значи експлорера несе пуска

i tova opitah,no rezultata si e vse sa6tiq - nqma nikoooooooi!

antomiza, а пробва ли скрипта, за който ти дадох линк (този имам предвид)?! Защото, ако не си, по-добре го пусни, преди да преинсталираш Windows-a angry.gif !

P.S.: Nicky, това не беше точно "гадаене", понеже съм срещал точно същия проблем и преди, и винаги, когато се направи друг потребителски профил, там го няма!

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

И аз имах абсолютно същия проблем и го оправих със System Restore през Safe Mode. Преинсталации, Repair на Windows са излишни...

Не знам с колко големи букви да го напиша вече...

• Автор
antomiza, а пробва ли скрипта, за който ти дадох линк (този имам предвид)?! Защото, ако не си, по-добре го пусни, преди да преинсталираш Windows-a angry.gif !

сега го дръпнах на дискета и тръгвам към компа

дано стане!!!!!!! стискай палци!

Не знам с колко големи букви да го напиша вече...

благодаря,прочетох го и ще опитам всичко преди да правя преинстал

сега го дръпнах на дискета и тръгвам към компа

дано стане!!!!!!! стискай палци!

благодаря,прочетох го и ще опитам всичко преди да правя преинстал

Ще се чуем по-късно и ще ви кажа кое е помогнало,дано само нещо помогне,че нещо не недолюбвам идеята за преинстал !!!!!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.