Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да сложи звездички пред сайта си в Гугъл

Featured Replies

Здравейте,

не знам дали някой може да ми помогне, но все пак ще задам един въпрос. Как излизат звездичките пред сайта в класирането на Гугъл.

Принципно знам, че те зависят от рейтингите на посетителите, които пишат някакви ревюта и така нататък.

Гледам обаче, че много нови сайтове имат звездички, като според мен е невъзможно да са им дали такива оценки. По някакъв начин се оценяват сами.

Аз използвам плъгина KK Star Rating, който има вградена функция Rich Snippets за изкарване на звездички в резултатите, но при мен не работи.

Има ли някакъв трик, чрез който да си сложа звездички и да се покажат в класирането?

Предварително благодаря за отговорите.

Плъгина би трябвало да върши работа, но......

За да ти излязат тези звездички, първо трябва да имаш реални отзиви от потребители. За да ти излезе със сигурност по-добре да имаш отзиви във гугъл бизнес точка, въпреки че и обикновени отзиви от потребители да са в сайта ти може, но по-трудно се одобрява от гугъл показването на звездичките после, защото те знаят че може да са фалшиви и да се манипулират лесно.   Принципно доста сайтове фалшифицират рейтинга си, но това вече е по-трудно. Не е трудно обаче да си купиш реални рейтинги за гугъл бизнес точка, ако искаш да манипулираш. Но не се занимавай в сайта да правиш това с плъгини.

П.П. ГУГЪЛ ТРЯБВА дА ОдОБРИ SCHEMA ЗА дА СЕ ВИЖдАТ ЗВЕЗдИЧКИТЕ. Каквото и да правиш, ако те не го верифицират и "харесат" няма да се виждат звездичките.

• 1 година по-късно...

И аз имам сходен проблем с този сайт за пътна помощ  преди време какво ли не правих с плъгини, четох доста някои си пишат кода в wordpress и им излизат звездичките, виждам че има доста положителен ефект. Следя темата и пак ще пробвам скоро да видя видеа в youtube и статии по този въпрос.

• 2 седмици по-късно...

Аз вече съм дал мнение по въпроса, по-добре ревютата да са реални и да се взимат от гугъл бизнес точката, всеки СЕО плъгин има опция да се добави гугъл бизнес и автоматично да излзиа в snimets, освен това има плъгини които показват ревютата от точката и генерират звездичките в snipets. Гугъл скоро ще започне да изиска реални ревюта, които да са обвързани с платформа, а не с плъгин който сам да си пишеш ревютата в сайта, защото почти във всички сайтове е ясно че те са фалшиви на 90 процента

• 11 месеца по-късно...
  • 6 месеца по-късно...
  • 1 година по-късно...

Рейтингът, както и отзивите се добавят с schema, но Google решава дали или кога да покаже звездите.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.