Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Някой може ли да прикачи rockstar game launcher?

Featured Replies

Не ми дава да го дръпна от официалния сайт,въобще не го отваря както за това го деинсталирах понеже не можеше да се свърже към сърварите...

Прилича на компрометирана машина:
https://gamedownloads.rockstargames.com/public/installer/Rockstar-Games-Launcher.exe

• Автор

Бе пак ще имам кахъри , надали да ти кажа колега щото почти нищо не се тегли различно от филми и музика,програмите ги качам (и щом на моя няма проблеми ппц...) и аз поддържам и трите компютъра вкъщи не виждам от какво от оня ден не влиза малкия в GTA то и ми бактисва как издържат хората които с тва си изкарват хляба не знам сигурно алкохола им е добър и ги успокоява ххахах

тва social club-a пак отделен аpp ли беше колега?сбълсквал ли си се сп одобен проблем,удари едно рамо че веки не знам,отивам да отворя една бира че аман от простотии едно време колко лесно беше инсталираш и играеш ся по 500520385203 отделни глупости

1.jpg

• Автор

нема такива ***на , от тор поне ме пуска в сайта им....

• Автор

се застрелям! моля помощ ,не мога да намеря от къде да изтегля последната версия

666666666666666.jpg

https://dox.abv.bg/download?id=18698864f0# - Линк за сваляне
Но много се съмнявам, че ще помогне.
Проблемът по-скоро е в ОС,

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

• Автор

тва го свалих аз от Tor browsera,свалих от някъде и social club-a който е версия Social-Club-v1.2.4.1-Setup даже се логнах от браузъра но...

7.jpg

как и да е ..прескочихме тази грешка и се върнахме на онази от втория ми пост.Инсталирах в друг дял ,трия всичко,рестартирам,от services.msc пускам service-a и няма и няма да ти еба мамата и rockstars ега фалират

Е, хем искаше инсталатор, хем, сега... Пробвай да се логнеш през браузър в акаунта ти там.
Ако не помогне, направи Network reset на машината, рестарт и пробвай.

• Автор

e нищо де нека стой линка , аз се добрах и си дръпнах все пак.СЕднах да пия една ракия аз,утре ще се занимавам ама пробвах кво ли не ще видя кво ще направя утре и ще пиша дали и как съм се оправил.
Ще reset-на рутера,ще изтрия пак всичко наново , ще инсталирам в другия дял ,аз съм се логнал в social_клуб-а през браузъра но нали ти казах една грешка елеминирам другата идва...редуват се хахахах.**ба и rockstars-a

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.