Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за Extreme Digital - edigital.bg

Featured Replies

Здравейте. Пиша тази статия с цел да получа малко актуална информация относно фирмата Extreme Digital или edigital.bg. Възнамерявам да наоравя покупка от там, но не съм сигурен дали е надеждна и сигурна. Четох и други форуми относно запитването ми, но информацията там беше от преди 2-3 години и се надявах да чуя нещо по-актуално.

преди 57 минути, Ivan Dyulgerov написа:

Здравейте. Пиша тази статия с цел да получа малко актуална информация относно фирмата Extreme Digital или edigital.bg. Възнамерявам да наоравя покупка от там, но не съм сигурен дали е надеждна и сигурна. Четох и други форуми относно запитването ми, но информацията там беше от преди 2-3 години и се надявах да чуя нещо по-актуално.

Преместих ви темата в друг раздел! Там където я бяхте пуснали, никой не можеше да ви отговори!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

ЕКСТРЕМНА (ДИГИТАЛНА) ЛИПСА НА ЗАГРИЖЕНОСТ/ ОБСЛУЖВАНЕ

На 16 ноември нашата компания поръча телевизор Samsung NEO QLED Smart,

заплащайки изцяло стойността му от 2383 лв, на СЪЩИЯ ден от получената проформа.

Упоменатият срок за доставка на уебсайта е 4-6 дни, но той не беше спазен.

След повече от 6 писмени и телефонни оплаквания, придружени от щедро разбиране от наша страна

и прибягване до нашия адвокат, успяхме да получим телевизора след почти ДВА МЕСЕЦА (05.01.2021)

През тези 7 седмици никога не получихме окончателен отговор за очакваното време на пристигане

на телевизора, а ОНЛАЙН цената на телевизора дори спадна!

В допълнение, нашият адрес за доставка също бе погрешно предоставен на избраната от тях куриерска фирма,

като при доставката бе поискано повторно заплащане на ПЪЛНАТА сума за телевизора,  освен начислената цена за доставка, за които ExtremeDigital не бяха предали информация на куриера.

Управлението на липсващата доставка (заради адрес и сума),

допълнително забави получаването на заплатената от нас стока.

Изключителното забавяне създаде екстремни разходи за нас,

тъй като се наложи прилагането на междинно решение, което да покрие двата месеца

без телевизор, за работни цели.

Тази компания бърка B2C търговията на дребно, рекламирана онлайн за наивни клиенти,

с B2B купувачите на едро, които закупуват на ниска цена, приемайки да чакат с месеци.

ExtremeDigital търси индивиди, които се фокусират върху ниската цена, подведени от времето за доставка,

което не бива спазено.

Стойте далеч от тях

PS Все още чакаме възстановяване на транспортните разходи, които бяхме принудени да платим при доставката,

въпреки че телевизията споменава, че има БЕЗПЛАТНА доставка.

PS2 не държи профил за очила,

за оплакванията да не са лесно видими и да влияят негативно на продажбите им

Купих от черният петък от тях фритюрник Делонги.На второто включване лампичката ,която показва дали е загрял приключи.Обадих се и ми казаха да пиша вв сайта им на рекламации.Дойдоха ,взеха си го за Унгария за тяхна сметка и след 3 седмици ми пишат ,че не могат да отстранят проблема и ми върнаха парите.Това е в общи линии.Бяха коректни.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.