Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за отдалечени разговори

Featured Replies

Търся програма за следното.

В колата имам таблет който стои там към него има камера за паркиране която работи с wi fi търся програма с помощта на която да провеждам разговори от въпросния таблет на принципа на свободни ръце, без да си вадя телефона. Съгласен съм на всякакви варианти дори бих платил за приложение ако ми върши работа. От таблета трябва да може да се набира и да се вдига/ затваря както при стандартна авто мултимедия.

• Автор
току-що, RudeBoy написа:

А марка и модел на таблета?...

Леново tab 2 a7-30hc

Вземаш си bluetooth слушалка или устройство като това:

https://www.technopolis.bg/bg/Aksesoari-za-mobilni-telefoni/BLUETOOTH-JABRA-DRIVE/p/534351

Андроид поддържа гласово набиране, натискаш бутона, изговаряш името на абоната и ще ти го набере.

• Автор

Имам подобно устройство но предпочитам през таблета да става.

Пак трябва да става. Разгледай из настройките или потърси

voice dial

в google магазина - трябва да излязат доста неща.

• Автор

Има ли начин тази програма https://play.google.com/store/apps/details?id=justPhone.remotePhoneTrial&hl=en_US

Да се инсталира на два андрпида а не на андроид и уиндоус.

Нещо не обясняваш както трябва. Нали искаш да говориш през таблета? Което предполага, че той е със сим карта и е свързан с мобилната мрежа.

• Автор
преди 2 минути, Raze написа:

Нещо не обясняваш както трябва. Нали искаш да говориш през таблета? Което предполага, че той е със сим карта и е свързан с мобилната мрежа.

Това е проблема че няма сим карта, ако има сим карта означава два номера, а аз искам да става от един номер.

И? С ченгел ли ще вадим думи пак? Значи имаш друг телефон, който искаш да свържеш с таблета, така ли? Ако да, този телефон марка и модел нещо?

• Автор

А1 предлагат дубликат на сим което ме устрова но съм на виеаком а те не предлагат тази услуга. 

преди 1 минута, Raze написа:

И? С ченгел ли ще вадим думи пак? Значи имаш друг телефон, който искаш да свържеш с таблета, така ли? Ако да, този телефон марка и модел нещо?

Леново к5 vibe

Това, което искаш, не мисля, че може да стане по този начин. Има програми, които дублират екрана, като team viewer или това:

https://play.google.com/store/apps/details?id=screentalk.ghuntur.com&hl=en_US

• Автор

За жалост и това не ме устройва, благодаря за отделеното време.

Правилният начин е да смениш таблета с някоя китайска мултимедия за кола, която поддържа и Bluetooth handsfree. Има ги такива, и в зависимост от екстрите, може и да не са скъпи.

Пример.

Ако искаш и GPS, цената ще е по-висока.

• Автор

Да това е варианта, но лошото е че които не са скъпи не работят добре а и за да монтирам такава мултимедия трябва да сменям панели по таблото.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.