Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кои слушалки са по-линейни

Featured Replies

Здравейте.Търся неутралност в звука, а от там корекция по вкус с еквалайзер.Въпросът е между двата модела.Кой е с по-линеен звук? (Приемам коментари за качеството на звука като дак и усилвател и т.н.)

Jabra Elite Active 65t - https://crinacle.com/graphs/iems/jabra-elite-active-65t/

Audio-Technica - ATH-SPORT7TW - https://crinacle.com/graphs/iems/audio-technica-ath-sport7tw/

преди 23 часа, kolib4iata написа:

Въпросът е между двата модела.Кой е с по-линеен звук? 

Нито едните, нито другите се вписват в изискванията и при двата модела има пад в средночестотния диапазон. 

• Автор
преди 42 минути, JKirilov написа:

Купи ли ги? Доволен ли си?

Изпаднаха Jabra евтино и ги поръчах.Нека да ги чуя и ще кажа дали ми допадат.

преди 31 минути, kolib4iata написа:

Изпаднаха Jabra евтино и ги поръчах.Нека да ги чуя и ще кажа дали ми допадат.

Нищо общо нямат с линейност тези слушалки. На всичкото отгоре високите са умрели и ги няма хич.

• Автор

Върти ми се в главата да слушам джабрата ( излизат ми 100 лева ) с що годе добър звук докато успея да заделя за sennheiser momentum.Jabra има еквалайзер и ще компенсирам до известна степен липсата на високите.

преди 3 минути, kolib4iata написа:

Jabra има еквалайзер и ще компенсирам до известна степен липсата на високите.

Ще бъде нужно да е някой магически еквалайзер който да възстанови липсващите след 12kHz честоти. 

• Автор

Позволих си да рискувам защото графиката и на един от водещите производители също не е цвете, а именно Audio Technica ATH-CKR7TW които са 500 лева.

https://crinacle.com/graphs/iems/audio-technica-ath-ckr7tw/

Помислих си, че над 10 Khz има малко значение.

• Автор

Пристигнаха и ги слушам в момента, но немога да дам ясна представа за високите, че пийнах малко мастичка :)  а и на работата ми е шумно и са ми изморени ушите.Обещавам в събота да ги послушам и ще пиша пак.

• Автор

Послушах слушалките и наистина им куцат по-високите честоти.Като извод за себе си мисля, че стават за временни.Не бих дал за тях 350 лева.

• Автор

Мисля, че са оригинал.Как да ги позная.Загубата на високите се усеща само в по-качествения flac формат, но се свиква и ако нямах база за сравнение с ATH-AVC500 нямаше и да разбера.

Свирят по-глухо от техниката и може от там да идва заблуда и за високите.Като цяло съм доволен.Не съм слушал слушалки за хиляди левово но и тези имат сцена.Доколко е развита немога да кажа.

преди 8 часа, JKirilov написа:

Значи имаш нужда от усилвател! Колко ома са тези?

И къде ще сложиш усилвателя на блутут слушалки? Пак пишеш неподготвен! 

преди 3 минути, JKirilov написа:

Тогава настройките на талафона!

Какво ще настори от телефона след като високите след 12kHz не просвирват слушалките? 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.