Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся песен

Featured Replies

Търся песен от години. Само помня клипа. Зелен фон с голо новородено, което остарява на забързан кадър. Трябва да е от края на 90-те, 2000. Мисля, че я въртяха по МТV, VH1 или VIVA.. 

Не помня текст, изоълнител или стил. 

Бързи обороти са на баба ти фърчилото! Нито клипа е на бързи обороти, нито споменаваш стила. Знам за кой говориш, но когато си зададеш правилно въпроса, може да получиш и адекватен отговор за тъпия клип! Явно тази чалга съвсем ви е изпила съзнанието, за да не знаеш такъв популярен клип кой пее.

преди 5 часа, JKirilov написа:

Мамма миа, по VH1 вече и чалга ли има? Съсипаха го тоя свят...

Ти пък. Грешно заключение. Твърдя, че народа в БГ е деградирал с чалга и затова не знае популярни песни от световната класика. Просто и семпло. :)

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Ако чалгата ми беше промила мозъка, дали щях да си правя труда да търся подобна песен и то години наред? 

Не е моя вината, че тогава съм била на 3-4 годинки и ми се е запечатало само клипа. Следователно, затова и обяснението ми е не е толкова прецизно, колкото би ви се искало. Разказвам само каквото ми е останало в съзнанието от преди 20години. Моля,  простете ми невежеството! 

Ако някой знае името и изпълнителя, моля да го сподели и да не бърза със слагането на етикети!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.