Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 не иска да се ъпдейтне?

Featured Replies

Здравейте! Преди известно време си закупих един windows 10 enterprise 1607 версия. Сега се опитам да го ъпдейтна и не иска по какъвто и да е начин. Пробвах да пусна 1703 > 1709, но не иска дава грешка. Опитвам се да стигна до версия 1809 поне, защото програмата, с която работя , след ъпдейт го изисква и не мога да направя нищо. Как бих могъл по друг начин да ъпдейтна? 

• Автор

Пробвах го вече този вариант и пак не става. Прикачвам и снимка

nestava.jpg

• Автор

С администраторски съм и като администратор стартирам, но без успех. Опитах се да сваля и директно ъпдейтна 1809, но ми казва, че не може да бъде инсталирам на моя комп. Пробвах и през Windows 10 Update Assistant и по всякакъв друг начин, но без успех.

https://support.microsoft.com/bg-bg/help/3188105/contact-your-system-administrator-to-upgrade-windows-server-or-enterpr

Цитат

Resolution

To resolve this issue, use a different method to upgrade to Windows 10 version 1607. For example, download the ISO, and then run Setup from it.

За enterprise версията трябва да изтеглиш iso инсталацията и да стартираш setup от там, за да обновиш.

Нещо ти се осрал windows,  може да пробваш чиста инсталация с 1909 или пък да изчакаш докато не излезе 2004

• Автор

Пробвах и това, но отново без успех, след като ми даде да въвеждам кода и го напиша то ми дава грешка и излиза директно от инсталацията. Уиндолса го закупих от g2deal , но доста неща съм взимал оттам и не съм имал проблеми никакви. Да не би кода да е активен само за тази версия?

преди 41 минути, sakuraki написа:

10 enterprise 1607

Да не би да си с LTSB версията ?

• Автор

Да, точно са такава версия съм.

преди 22 минути, sakuraki написа:

Да, точно са такава версия съм.

Затова няма как да ъпдейтнеш. Намери си ISO LTSC 2019 1809 и от него ъпдейтни. 

• Автор

Пробвах сетъп от текущия , но ми изписа, че само файловете ще ми бъдат запазени, но не и програмите, а нямам нервите да инсталирам отново 40 програми.  Сега правя флашка, за да пробвам през нея дали няма да е по - лесно и дали ще успея да запазя програмите.

преди 21 минути, sakuraki написа:

изписа, че само файловете ще ми бъдат запазени

Езикът на iso и езикът на инсталирания в момента еднакви ли са? Да не си на български в момента?
DISM.exe /Online /Get-Intl
Провери и езика на iso:
Монтирай iso и провери(допускам, че iso  е монтиран на е: )
Dism /image:e:\ /Get-Intl

Еднакви версии/модели ли изтегли на windows, така и не стана ясно? Да не би да пробваш да инсталираш някаква друга версия върху текущата, която според това, което си написал, е enterprise?

https://www.microsoft.com/en-us/evalcenter/evaluate-windows-10-enterprise

преди 19 минути, Raze написа:

И какво предлагаш да прави там?

Той най-вероятно не е с evaluate version, а се опитва да надгради с неправилен инсталатор.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.