Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-великия футболист на BG

Кой е най-великия футболист на BG 53 гласували потребители

1. 1. Кой е най-великия футболист на BG

• Христо Стоичков
      68%
      35
    • Гунди
      31%
      16
    • Краси Балъков
      0%
      0
    • Трифон Иванов
      0%
      0
    • Друг (посочете Вие)
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ха сега да видим кой е по-по-най в BG. Посочете и се обосновете. cool.gif

Фен съм на Левски, но не мога да кажа на черното-бяло.Според мен това е Камата. :whist:

Редактирано от S.W.A.T. (преглед на промените)

И според мен най-великият футболист на България за всички времена е Христо Стоичков. Просто чрез него бг футбола ни върви само нагоре, успя да се докаже в цял свят и всички го уважават но някои завистници и то предимно българи :eek прекалено много искаха и продължават да искат да се провали.

КАМАТА, но да не забравяме и ГУНДИ, той е направил това което е можал по негово време, а и твърде млад е загинал.

Стоичков

по играта навън може да се съди за нивото на един футболист или отбор

всеки знае как се става шампион на България, но същият отбор още при първият си мач се вижда на какво ниво е

Бате ИЦО е номер едно!

Аз съм малко пристрастен ама това мое твърдение е въз основа на успехите на Ицо, а Вие всички ги знаете - шампион на България, Испания, голмойстор на световно, носител на златна топка и т.н.

Това е въпрос който сблъзква две поколения. Ако питам баща ми сигорно ще каже, че е Гунди, но аз помня какво направи бате Ицо в САЩ през 94-та...

Наистина скоро няма да имаме талант като него.

няма място за сравнение гунди и стоичков са били фудбулисти в различни поколения с различен фудбол и стил на игра единия виртоз с топката а другия вкарва отсякаде с левачката според мен идвамата са велики итази класация нетрябваше да я има официялната става вапрос .та всета несе разбрахо кои е по добар марадона или пеле важно е дасе раждат такива като стоичков и гунди .пс фенсам на левски ама харесвам секи които играе за националния затова не правя разграничаване между гунди и стоичков

• Автор
няма място за сравнение гунди и стоичков са били фудбулисти в различни поколения с различен фудбол и стил на игра единия виртоз с топката а другия вкарва отсякаде с левачката според мен идвамата са велики итази класация нетрябваше да я има официялната става вапрос .та всета несе разбрахо кои е по добар марадона или пеле важно е дасе раждат такива като стоичков и гунди .пс фенсам на левски ама харесвам секи които играе за националния затова не правя разграничаване между гунди и стоичков

<{POST_SNAPBACK}>

Прав си. :) Може би беше глупаво от моя страна да пускам тази анкета, но ми беше интересно какво мислят хората по въпроса.Следващия път ще помисля добре преди да пусна нещо sad.gif

Левскар съм ама няма никакъв спор че КАМАТА е номер 1,такива като неговите успехи до сега никои българин е нямал цяла барса да ти се клани като бог не е работа,има сега много добри бг футболисти който може да постигнат нещо като него,но за това можем само да чакаме

аве хора нека да отсъдим правилно кой е най- добрия футболист в БГ.не може да се каже за6тото ГУНДИ и КАМАТА са играли в разли4ни години всеки е добър за неговото време.а пък и всичките изброени футболисти за мнооо ама мннооооо добри.:rolleyes:

• 1 месец по-късно...

Тук спор няма! Разбира се че Стоичков е най-великия! Друг като него няма! Няма и да има! :P:wors::wors::wors:

Въпреки, че не съм гледал и един мач на Гунди, гласувах за Стоичков. Може би ако гледам какво е правил Гунди едно време мнението ще ми се промени ;)

Но подкрепям мнението, че те имат много повече разлики отколкото прилики (то май приликата, че са били футболисти е единствена ;) ) и база за сравнение трудно може да се намери :)

Аз мисля че и Стоичков и Гунди са велики български футболисти - дори те са най-добрите за всички времена в България....Макар че не можем да ги срваняваме, защотот не са играли по едно и също време....аз ще кажа че Стоичков е най-добрия...:)

Стоичков, разбира се.

Мамата от майната.

Виртуоз и с краката и с главата и с езика.... :conver: angry.gif:);)

Типичен българин.

Редактирано от Юнак (преглед на промените)

Според мен е Гунди,макар че и Стоичков е изключително добър футболист,не мога да го отрека!!! :)

Ицо е не просто най-добрия, ТОЙ Е ВЕЛИК. Сигурно и в Сомалия да отидете и да кажете, че сте българин месните ще отвърнат "..България, аааа Стоичков". Няма български футболист, а малко са и тези в Света, които са носители на "Златна топка", имат КЕШ, ставали са голмайстори на световно първенство и имат още ред отличия в кариерата си. Колкото до Гунди и до това, че е много трудно да се сравняват съм съгласен. Играли са в различни футболни епохи. Футболът за добро или лощо в последните 40-50 години е претърпял неимоверно развитие. А и факт е, че Гунди е загинал млад, а и не е могъл по политически причини да играе извън България. Според мен обаче, хората го величаят като футболист и заради трагичната му кончина. Все пак тогава са играли и Котков, Якимов, Дерменджиев...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.