Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за покупка на лаптоп втора ръка и питане за лаптоп

Featured Replies

Добър ден, първо ще помоля хората, който не искат да ми помогнат въобще да не пишат ! 

Въпросът ми е този лаптоп втора ръка струва ли си

• 14.0" (35.56 cm) Матов LED WXGA (1366 x 768)
  • Intel Core i5-3320M (2.60 GHz, up to 3.30 GHz, 3 MB Cache)
  • 8 GB DDR3
  • 500 GB HDD
  • Intel HD Graphics 4000
  • Производител: Fujitsu

И ако може да предложите лаптоп втора ръка до 400 лева.

Зависи какво се има предвид под струва ли си.

Ако ще го ползваш за да чешеш езика тука, става, за музика, за ютуб, сурат тефтер и подобни щуротии също, ама ако ще работиш нещо специфично дай подробности, и за игри забрави.

Също бих те посъветвал щом като ще е втора ръка, да четеш внимателно всяка обява, също проверявай всеки модел през гугъл какъв е като характеристики и т.н. за да си сигурен че информацията подадена в офертата е вярна.

• Автор

Предложете до 400 лева лаптоп втора ръка. А не няма да го ползвам за игри. Ютуб, интернет, филми. Общи взето за всекидневна употреба.

Аз лично бих избрал Dell или HP защото и едните и другите са доста издържливи а HP специално правят чудеса от храброст(личен опит), естествено зависи и предишния собственик как се е отнасял към машината, ако я е поддържал добре и на теб ще върши добра работа, но ако я е блъскал с теслата при всяко забиване(виждал съм го на живо, корем ме боля от смях)...
...абе затова има преглед и тест.

Ся всеки с вкуса си, нека и колегите кажат, пък накрая ти ще си избереш.

Успех! :)

• Автор
преди 2 минути, Bubbles написа:

Аз лично бих избрал Dell или HP защото и едните и другите са доста издържливи а HP специално правят чудеса от храброст(личен опит), естествено зависи и предишния собственик как се е отнасял към машината, ако я е поддържал добре и на теб ще върши добра работа, но ако я е блъскал с теслата при всяко забиване(виждал съм го на живо, корем ме боля от смях)...
...абе затова има преглед и тест.

Ся всеки с вкуса си, нека и колегите кажат, пък накрая ти ще си избереш.

Успех! :)

Аз за това питам за да кажете мнение. Тъй като не съм много компетентен.

преди 46 минути, KnoX написа:

Предложете до 400 лева лаптоп втора ръка. А не няма да го ползвам за игри. Ютуб, интернет, филми. Общи взето за всекидневна употреба.

Вземаш си S752-ката за 289 лева слагаш и SSD 240-256GB за още стотина лева на мястото на харда и ще имаш един доста приличен лаптоп

Питат те колко струва машината а ти не отговаряш???

Ако струва 400 пари - НЕ не си заслужава. На тази цена има поне с 4-то че и 5-то поколение процесор, ССД ....

Конкретни предложения за употребявани неща няма да дам, дори и да е от магазин с някаква гаранция.

Просто потърси малко повече из нета.

преди 7 часа, KnoX написа:

Добър ден, първо ще помоля хората, който не искат да ми помогнат въобще да не пишат ! 

Въпросът ми е този лаптоп втора ръка струва ли си

• 14.0" (35.56 cm) Матов LED WXGA (1366 x 768)
  • Intel Core i5-3320M (2.60 GHz, up to 3.30 GHz, 3 MB Cache)
  • 8 GB DDR3
  • 500 GB HDD
  • Intel HD Graphics 4000
  • Производител: Fujitsu

И ако може да предложите лаптоп втора ръка до 400 лева.

Здравей!

2 неща, първо за машина с 3-то поколение иви бридж -както вече споменаха е малко висока цената. 2. Марката е фуджитсу т.е. частите традиционно по-трудно се намират и са по-скъпи от например други аналогични марки лаптопи, АКО се наложи да ремонтираш/сменяш.

За около 400лв, по възможност търси машина с IPS FHD матрица -за предпочитане е.

• 2 седмици по-късно...

Lenovo T440s - все още съм с него и не виждам как в близките 2-3 години ще го сменя. Става за филми, интернет, pdf, djvu, epub, remote връзки.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.