Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RAM - та когато съм в Windows Task Manager е 0mhz

Featured Replies

Здравейте исках да попитам дали на някой му се е случвало такова нещо защото като си отворя Task Manager ми пише че имам 1 плочка RAM 8GB което е така но после виждам че ми пише че е 0mhz, но като отворя BIOS ми пише че е 1333mhz. За преинсталацалия ли е?

Screenshot (25).png

Редактирано от Shushunigga A40 EbA40
Забравих снимката (преглед на промените)

Прочети тази тема първо и след като дадеш нужната информация за софтуера и хардуера, може да получиш отговор. Друг вариант е да тестваш с друг софтуер (hwinfo например) дали разпознава честотата на паметта правилно. Реално ако всичко работи нормално, не виждам проблем. Инсталирани ли са всички драйвери за дънната платка?

преди 1 час, Shushunigga A40 EbA40 написа:

Task Manager ми пише че имам 1 плочка RAM 8GB което е така но после виждам че ми пише че е 0mhz,

Така компа ще е по-икономичен. Ще спестиш 1W от памети.:D

• Автор
преди 2 минути, Jorge написа:

Така компа ще е по-икономичен. Ще спестиш 1W от памети.:D

XAXAXAXXAAX Евала трябва да има смях по тия форуми ей.

В hwinfo си е както трябва. Не разбрахме за драйверите. Диска ти го дава проблемен, надявам се, че си архивираш периодично важните данни на поне още 2-3 носителя?

• Автор
преди 3 минути, Raze написа:

В hwinfo си е както трябва. Не разбрахме за драйверите. Диска ти го дава проблемен, надявам се, че си архивираш периодично важните данни на поне още 2-3 носителя?

Нямам важни данни а драйвърите как да ти ги покажа?

Device manager. Дай да видим и диска много ли е зле - в hwinfo/drives/(S)Aata......./и си избери твоя диск. В десния прозорец след това снимай най-долу данните след self monitoring..... където пише.

• Автор

Дано да е това извинявай просто не съм ползвал тази програма преди пък и съм още малък и не разбирам кой знае какво128524393_Screenshot(33).png.41f73a8e3e3eb7de2dc4764a371585be.png1572645708_Screenshot(32).png.b94f06d39e071235389c560edb74606b.png

Screenshot (31).png

не ми дава да пратя повече

Щом нямаш важна информация, няма проблеми. Ползвай го докато работи, ако стане нещо ще го оправяш според проблема. Засега диска не е много зле, но никога не се знае.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.