Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сателитен телефон IP-адреси

Featured Replies

Здравейте, 

имам въпрос относно логвания в приложение на Гугъл (G Suite) с лаптоп от различни IP-адреси при ползване на интернет от GSM (с номер от испански мобилен оператор). 

Телефона го ползват като точка за достъп или с тетъринг през кабел....

IP -тата са следните.

84.78.248.210    Barna    ES
    151.237.15.106    Pernik    BG това е един пернишки интернет доставчик (и си е основен за този компютър)
   151.251.251.246    София    BG
    213.143.49.159    Barna    ES
    84.78.243.152    Madrid    ES
Въпроса ми е възможно ли е да е сателитен телефона за да стане това,  той не бил ползвал тук услугите на български мобилен оператор.

Т.е. как е станало така че излиза че се логва от два града различни в Испания, и защо са два изобщо? 

Тия неща стават вече елементарно : Има например приложение което ти сменя локацията напълно безплатно, има и такива посредством които можепш да си наемеш телефонен номер от повечето страни по света включително България и Испания, прибави и безбройните приложения за VPN и други типове промяна на IP адреса и всякакви други чувствителни информации. На кратко ако решиш и знаеш как, можеш да се логнеш и Зензибар никой и нищо не може да засече.
Тука някой разправяше че засичали ID на устройството и по него разбирали къде си и т.н.
Поразрових се и за тия неща, реално това не е точно така, въпросното ID показва единствено от коя държава е закупено устройството но няма как да покаже дали ти си там или не.

• Автор

Благодаря, 

аз обаче не се съмнявам че телефона е с испанска SIM карта. Даже предполагам че е сателитен. На тираджийте май дават такива. Работата е че в България е ползван интернет от този телефон със испанската SIM,  на лаптоп. И сега ми е интересно защо IP-тата от испания са две от Мадрид и от Барселона? Любопитно ми е как става това?  Иначе не ми е важно нищо относно кой ,как, защо.... Понеже си мисля че не трябва да е от два града или по-скоро защо?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.