Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Фейсбук ме ограничи и не мога да пращам покани за приятелство

Featured Replies

Здравейте, фейсбук ме ограничи и не мога да пращам покани за приятелство. Може ли да се оправи или за колко време съм ограничена ,как мога да проверя. Благодаря ви ,аз не разбирам от технологии и затова се обръщам за помощ към Вас.

Сега ще настъпи краят на света!  Не стига, че има пандемия, но не можем да си увеличим мнимите приятели от 2145 хь 2165.

не може да се оправи

дори може да те блокират

има една опция която ти прилагат

показват ти снимки на  приятелите ти дето са ти във фейса

и ако не им познаеш имената гориш с акаунта  пишат го  фалшив

• Автор

Вижте какво препоръчаха ми да попитам тук за решение а не да се подигравате ,моите приятели са 400 около ако някой има или иска да ми помогне да го направи ,защо е нужно да се подиграваме на хората кой колко има неразбирам

преди 2 минути, Mila Aleksandrova написа:

Вижте какво препоръчаха ми да попитам тук за решение а не да се подигравате ,моите приятели са 400 около ако някой има или иска да ми помогне да го направи ,защо е нужно да се подиграваме на хората кой колко има неразбирам

явно са те репортнали, на някои като си му пращал  приятелство е дал че не те познава  и така ....

• Автор

Добре разбрах , благодаря ви за отделеното време 

преди 6 минути, Мурка А написа:

не може да се оправи

дори може да те блокират

има една опция която ти прилагат

показват ти снимки на  приятелите ти дето са ти във фейса

и ако не им познаеш имената гориш с акаунта  пишат го  фалшив

Добре благодаря ви за отделеното време

• 1 година по-късно...

Ако имате проблеми с фейсбук,означава че имате поставено ограничение.Обикновено подобно ограничение се поставя,когато някой Ви е докладвал за неправомерно държание във фейсбук.Пример - бях писал в публикация,че "циганите"не са за жалене племе и не трябва да ги интегрираме", като за тези си думи три месеца бях "низвергнат"от фейсбук - т.е. можех само да гледам страниците,безучастно - без "харесване"+ без"коментиране"+ без "споделяни"!!! Абсолютно всички функции на редовен абонат на фейсбук получават тотална забрана... Е,поне си взех бележка и промених метода на "общуване"...

• 9 месеца по-късно...

Здравейте,от месец и нещо не мога да коментирам,да публикувам,да споделям и т.н.във фб...Как да разбера за колко време ми е ограничението?Благодаря!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.