Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От къде да си дръпна Garmin City Navigator Europe 2020?

Препоръчан отговор

Здравейте колеги,

Имам 2 навигации - Гармин 205 и по-новата ми е Гармин 50. Трябва ми да си дръпна карта на Европа 2020г.  Не разбирам много от тези работи - особено как да се отключват карти. Едната - Гармин 205 - ползва NT карти, а другата - Гармин 50 - ползва NTU карти. И двете са с по 8GB SD карти. Може ли някой да ме посъветва от къде да дръпна NT и NTU карти за 2020 година. По възможност да са готови само да се сложат в Гармин папката и да са отключени. 

Предварително благодаря,

-silie96630

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, RudeBoy написа:

Картите за Garmin се купуват. Не се "дърпат" :) .

Моля, за нищо.

Айде ся, има опция и за дърпане.
Автора на темата да се поразрови при гошето, имаше някакъв форум само за такива неща, ама не съм заинтересован и не го помня, знам само че един приятел често го посещаваше.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Bubbles написа:

Официалната опция за дърпане е след плащане.

За неофициалните - в този форум има т. 2.10.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, RudeBoy написа:

Официалната опция за дърпане е след плащане.

За неофициалните - в този форум има т. 2.10.

Това не пречи да се предложи търсене в гугъл. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 57 минути, Bubbles написа:

Автора на темата да се поразрови при гошето, имаше някакъв форум само за такива неща, ама не съм заинтересован и не го помня, знам само че един приятел често го посещаваше.

мерси за отговора - някой хора за много богати се взеха, че карти ще купуваме хаха.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, silie96630 написа:

мерси за отговора - някой хора за много богати се взеха, че карти ще купуваме хаха.

Като си богат да си купуваш Garmin-и, че и цели два - ще си купуваш и картите за тях. Това е положението.

Като не ти се дават пари - слагаш си на телефона безплатна навигация, с безплатно обновяване на картите, и си я ползваш където си искаш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, RudeBoy написа:

Като си богат да си купуваш Garmin-и, че и цели два - ще си купуваш и картите за тях. Това е положението.

Като не ти се дават пари - слагаш си на телефона безплатна навигация, с безплатно обновяване на картите, и си я ползваш където си искаш.

Едно е да дадеш по £5 за навигация - друго е £75 за карта ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

публикувано (редактирано)
преди 18 часа, serviz_ написа:

руски торент тракер ...

Благодаря - сериозен отговор - дръпнах си :))))

Редактирано от tigertron (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 6 месеца по-късно...

Здравейте, дали може да се намерят карти за iGo Primo. Преди си намирах лесно в Pocket, но отдавна не съм го използвал и са го променили много. Въобще не мога да се оправя

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...