Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с рутер tp-link wr740n

Featured Replies

От вчера ми свети само тази лампа нищо друго какво ли не пробвах натидках ресета но нищо не ми свети кабела си е ок на лаптопа но на рутера нещо... Моля за помощ 

received_747116952782563.jpeg

преди 5 минути, Eray Hasanov написа:

От вчера ми свети само тази лампа нищо друго какво ли не пробвах натидках ресета но нищо не ми свети кабела си е ок на лаптопа но на рутера нещо... Моля за помощ 

Първо откачи кабела на интернета от рутера и пробвай дали получаваш нет на компа(лаптопа). След това ще мислим понататък. Ти си!

Ресетни и преконфигурирай на ново, ако не знаеш как, първо прочети документацията на тоз тъплинк, ако не можеш да се справиш пусни заявка към съпорта на твоят ISP, или изчакай някой разбирач да ти каже стъпка по стъпка какво да направиш.

Иначе мога да напиша аз как бих подходил:

Бих закачил лаптоп жично към тъпия линк и бих погледнал DHCP получавам ли?
До къде имам достъп?
Бих ресетнал и преконфигурирал.
Ако не помогне бих заменил рутера с друг но след като твърдо съм убеден че ISP-a е наред и проблемът е само в тъпия линк.

Тъплинк-Тепелинк ; )

преди 6 часа, Eray Hasanov написа:

Симптомът много прилича на дефектирал процесор. Бюджетните модели като този идват с мизерно охлаждане. Някакъв никакъв радиатор или въобще без такъв. Лошото е ако радиатора е лепен. Много трудно се маха, за да се замени с по-голям. Вторият подводен камък е отвратителните импулсни зхранвания. Ако не може да се замени с по-качествено, задължително рутера се отваря. Филтровите кондензатори след входа и след стабилизатора се сменят на с по голям капацитет. Евтино хубаво няма.

Продават се процесори на бройка за вашия модел. Цената им обаче е над половината на нов подобен рутер и замяната им  е деликатна.

Если думаете что ответ был полезен ставьте лайки, дизлайки. Пишите в коментах. Подпишись на канал и нажми на колокольчик, дабы не пропустить очередной ответ.

преди 1 час, Profruit написа:

Продават се процесори на бройка за вашия модел. Цената им обаче е над половината на нов подобен рутер и замяната им  е деликатна.

А струва ли си при положение, че моделът е на възрастта на баба.

преди 1 час, Profruit написа:

Если думаете что ответ был полезен ставьте лайки, дизлайки. Пишите в коментах. Подпишись на канал и нажми на колокольчик, дабы не пропустить очередной ответ.

😂

преди 6 часа, Profruit написа:

Симптомът много прилича на дефектирал процесор. 

Или изгорял дросел на Wan порта. 

Да, много вярно. Не е точно дросел, а сборка от съгласуващи трансформатори.

А в много екзотични случаи прекъснати след тях резистори или пробити кондензатори.

преди 6 часа, DarkEdge написа:

😂

Баба, дядо ... нека Белгиеца каже. Онзи ден се изкара пеленаче, а един от съфорумците кандидат столетник. И най вече е спец по amazon-ите.

преди 11 часа, DarkEdge написа:

😂

Не за брак е !
😂

Оф кога потребителите ще забогатеят, малко за циско джунипър ади за микротик поне да питат....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.