Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Виждам документите от служебния компютър

Featured Replies

Един дн докато съм бил в службата с личния си компютър съм се свързал със служебния gmail. В момента през телефона и през компютъра си чрез моя gmail виждам само данните от служебния компютър. Не мога да си видя пощата или файловете. Как е станало и как може отново да си влизам само в моята поща? Благодаря ви.

преди 25 минути, mordikai написа:

Един дн докато съм бил в службата с личния си компютър съм се свързал със служебния gmail.

И тогава се е получило „промяна на активния профил“.
Отворете в някой браузър страницата https://www.google.bg/ и кликнете горе вдясно, върху снимката на профила.
Ако виждате вашия личен профил - изберете него.
Ако ли не - изберете опцията „Изход от всички профили“ и си влезте във Вашия профил по стандартния начин!

• Автор

Това го направих вече много пъти, но продължавам през личния си профил да виждам само служебни документи. В диска няма нищо мое.

Значи - Излизаш от профилите(ама всичките), триеш бисквитите и останалаите ненужни сладкиши на браузъра който ползваш, преглеждаш си добавките на браузъра да няма някоя която някак да се е закачила за служебния профил, затваряш браузъра през диспечера на задачите спирайки процеса(ако си допуснал грешката да ползваш хром трябва да му спреш абсолютно всичките няколко дузини процеси), пускаш отново браузъра и би следвало да е чисто всичко.

Апропо с друг браузър пробва ли?

П.П.

Ако както предполагам ползваш хром, вероятно има профил към амия браузър, прегледай го, ако е служебния ще си виждаш само служебните неща...
...ко да ти кажа, Гошо.

Това го направих вече много пъти, но продължавам през личния си профил да виждам само служебни документи. В диска няма нищо мое.
А юробва ли да добавиш твоя профил?
Аз лично бих направил това. И без друго имам достъп до няколко - още един …

Изпратено от моят MYA-L41 с помощта на Tapatalk

• Автор

Благодаря за изчерпателните отговори. Изпълних всичките ви съвети. Проблема си остава. Опитвах също да вляза през Firefox и Edge, но продължавам да виждам само служебните документи и нищо от моята кореспонденция или документи. Изтрих всички бисвити, изтрих кеша, добавки... Ползвам Chrome по принцип. Пробвах да добавям профил и аз имам няколко. От другите ми профили всичко е наред. Само този  който съм ползвал докато съм бил на  работата имам проблем.

Говори с администратора на фирмата тогава.

преди 8 часа, Eclipse2G написа:

Говори с администратора на фирмата тогава.

Той пък ... какво общо има?
Говорим за потребителски профили в Google!

преди 8 часа, mordikai написа:

... но продължавам да виждам само служебните документи и нищо от моята кореспонденция или документи.
От другите ми профили всичко е наред. Само този,  който съм ползвал, докато съм бил на  работата, имам проблем.

Нищо не разбрах? Хем виждате само нещата, от служебния профил, хем за другите профили няма проблем?

Това на всички устройства (от които влизате) ли се получава?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.