Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Logitech G PRO или G PRO-X Headset ?

Ul7raS

Препоръчан отговор

Здравейте!
Днес ще Ви помоля за мнение, относно слушалките на Logitech (PRO серия), а именно G PRO и G PRO-X. По четенето и гледането на ревюта, лично аз бих закупил G PRO. Разликата не е кой знае каква (а именно само в Blue voice технологията), но в джоба Ви.... би могла да се усети ( грубо казано 50лв.). Говорим за съотношение цена/качество, плюсове и минуси. Според много други хора, пък Blue Voice технологията едвали не е нещо уникално и преобръща всичко. Да не бих отказал да си човъркам из настройки, за да си подобря аудиото, но не ми се дават и "излишни" пари. Третия тип хора са тези, които казват, че, който и модел да вземе човек, няма да сбърка. С това мнение съм съгласен, когато трябва да съпоставим слушалки на един ценови клас (например G PRO и HyperX Cloud Alpha), а не с разлика от 50лв. Бих искал да ми изкажете и вашето мнение, по възможност, с колкото може повече аргументи и естествено субективното Ви ЛИЧНО мнение.
      Държа да отбележа, че искам слушалките да са Logitech ! Ако смятате, че има  по-добър вариант от тези, споделете!
Благодаря предварително на всеки отделил време, дори само да прочете публикацията! :)  Успешен ден! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 30.07.2020 г. в 19:16, iAppleBeats написа:

Бих земал тея, ако не държиш да има вграден микрофон

Благодаря за мнението! Виждал съм ги, но не съм добре запознат с тях. Както казах обаче държа на около 95% да са logitech, а и главна за Гейминг ще се изпозлват.  Тоест трябват ми ония финните детайли (стъпки, презареждане и прочие) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...