Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Как мога да си добавя Последни теми от форума


Препоръчан отговор


Здравейте! Понеже търся някакъв скрипт за собствен дизайн да ми вади последните темо от форума. До колкото знам че не е само от CMS система, защото го има и за дизайни. Може ли да ми кажете начина който ще се наложи да го приложа много добре. Ако не сте ме разбрали нека ви подам демо за изображението това което търся!

 

ZxOYQTf.png

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако не се лъжа това е за phpbb  мисля че този код ще свърши работа:

<?php
/*
* [PHPBB 3.0.x/3.1.x/3.2.x] Последни теми от форума
*
* 
*/

//////////////////////Настройки//////////////////////
define('SQL_HOST','localhost'); // MySQL хост
define('SQL_USER',''); //MySQL потребител
define('SQL_PASS',''); //MySQL парола
define('SQL_DB','phpbb'); //MySQL база данни
define('SQL_TABLE_PREFIX','phpbb'); //Префикс на таблиците

define('PHPBB_FORUM_PATH','http://localhost/phpbb3'); //Пълния път до папката на форума
define('PHPBB_TOPICS_COUNT_SHOW',5); //По колко теми да се изкарват
define('PHPBB_VERSION','3.2'); //Версия на PHPBB 3.0/3.1/3.2
//////////////////////Край на настройки//////////////////////

$mysqli = mysqli_connect(SQL_HOST,SQL_USER,SQL_PASS,SQL_DB);

if(!$mysqli)
{
    exit('Възникна проблем при опита за връзка с базата данни!');
}

mysqli_set_charset($mysqli,"utf8");

switch(PHPBB_VERSION)
{
    case '3.2':
    case '3.1':
    {
        $sql = "SELECT * FROM `".SQL_TABLE_PREFIX."_topics` WHERE topic_posts_approved >= '1' ORDER BY `topic_time` DESC LIMIT 0,".PHPBB_TOPICS_COUNT_SHOW."";
        break;
    }
    
    case '3.0':
    {
        $sql = "SELECT * FROM `".SQL_TABLE_PREFIX."_topics` WHERE `topic_approved` = '1' ORDER BY `topic_time` DESC LIMIT 0,".PHPBB_TOPICS_COUNT_SHOW."";
        break;
    }
}



$query = mysqli_query($mysqli,$sql) or die(mysqli_error($mysqli));

echo "<table>
<tr>
<td style='text-align:center;'><b>Тема</b></td>
<td style='text-align:center;'><b>Автор</b></td>
<td style='text-align:center;'><b>Прегледана</b></td>
<td style='text-align:center;'><b>Последно отговорил</b></td>
</td>
</tr>
";

if($query)
{
    while($row = mysqli_fetch_assoc($query))
    {
        $topic_id = $row['topic_id'];
        $topic_title = substr($row['topic_title'],0,8).'...';
        $topic_first_poster = $row['topic_first_poster_name'];
        $topic_first_poster_color = $row['topic_first_poster_colour'];
        $topic_last_poster = $row['topic_last_poster_name'];
        $topic_last_poster_color = $row['topic_last_poster_colour'];
        $topic_views = $row['topic_views'];
        
        echo "<tr><td style='text-align:center;'><a href='".PHPBB_FORUM_PATH."/viewtopic.php?f=".$row['forum_id']."&t=".$topic_id."'>".$topic_title."</td>
             <td style='text-align:center;'><font color='".$topic_first_poster_color."'>".$topic_first_poster."</font></td>
             <td style='text-align:center;'>".$topic_views."</td>
             <td style='text-align:center;'><font color='".$topic_last_poster_color."'>".$topic_last_poster."</font></td></tr>";
        
    }
}

echo "</table>";

mysqli_close($mysqli);
?>
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване