Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RDP през Proxy?

Featured Replies

Здравейте,

искам да подкарам RDP(Remote desktop connection) през proxy, търсих информация за случая но не намерих. В момента на компютъра свързан с към доставчика ми има CcProxy и чрез него връзвам още един компютър. На прокси компютъра всичко е наред но на втория компютър не мога да подкарам РДП до външни ИП-та. До преди един месец позвах ICS(internet connection sharing), но в момента това е невъзможно поради некомпетентност на доствчика, т.е. изпозват мак филтри и свързването на втория компютър с интернет става невъзможно. С този доставчих съм от близо две години и нямаше проблеми докато не го купи друг доставчик който от своя страна успя да прецака толкова неща че чак ми става чудно как може да има такива некадърници, но всепак ... погледнете подписа ми и ще разберете за какво става въпрос. Да се върна на въпроса, възможно ли е да си подкарам РДП-то през прокси? Как? Трябва ли да сменям Проксито или да не се занимавам с глупости и да си сменя доставчика?

Поздрави и благодаря!

С ICS става безпроблемно, защото в settings си има направо такава опция за отмятане. Иначе през Proxy може да пробваш чрез Socks протокола, който е на порт 1080 и се поддържа от CCproxy и програмката SocksCap. Не съм работил с нея, но знам че прави възможно приложения, които нямат опции за proxy връзка към нет-а, да го получат чрез socks протокола и тази програмка.

Ето линка: http://www.socks.permeo.com/cgi-bin/download.pl

• Автор
С ICS става безпроблемно, защото в settings си има направо такава опция за отмятане. Иначе през Proxy може да пробваш чрез Socks протокола, който е на порт 1080 и се поддържа от CCproxy и програмката SocksCap. Не съм работил с нея, но знам че прави възможно приложения, които нямат опции за proxy връзка към нет-а, да го получат чрез socks протокола и тази програмка.

Ето линка: http://www.socks.permeo.com/cgi-bin/download.pl

Мисля че много точно обясних, че с ICS няма възможност да стане при сегашния ми доставчик, а въпросната отметка е за тунелинг към втория компютър в дадената мрежа а не от него към други.

РДП-то няма настройки за сокс, прокси или каквито и да било други настройки свързани с интернет връзката. За да използвам порт 1080 трябва да мога да го укажа някъде, а ако можех нямаше да имам проблем. В случая ми трябва нещо като тунелинг в CCproxy който да хване заявка към порт 3389 от втората машина и да я насочи навън от локалната мрежа като използва нещо като NAT за да може да функционира.

Поздрави.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.