Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам проблем с компютъра

Featured Replies

Имам проблем с компютъра не съм сигурен какъв точно е проблема. Като го пусна ми изписва и после се изключва no keyboard detected usb device over current status detected system will shut какво значи това до сега не съм имал такъв проблем.

дънно  ASUS M4A87TD

процесор AMD Phenom ll X4 955 

видео карта Sapphire pulse radeon rx 550

Означава, че нещо претоварва USB порта. Откачи всички устройства от USB портовете и тествай отново. Възможно е клавиатурата да е дала някъде на късо, особено ако е с кабел - провери го дали не е прекъснат/усукан някъде. Провери и предния панел дали е включен правилно в дънната платка.

• Автор
преди 27 минути, Raze написа:

Означава, че нещо претоварва USB порта. Откачи всички устройства от USB портовете и тествай отново. Възможно е клавиатурата да е дала някъде на късо, особено ако е с кабел - провери го дали не е прекъснат/усукан някъде. Провери и предния панел дали е включен правилно в дънната платка.

Благодаря за отговора 

Пробвахго само с захранващия кабел нов и пак се изключва без видима причина. Проверих кабела на клавиатурата и мишката нищо им няма.

преди 8 минути, Жозеф Добрев написа:

Пробвахго

преди 41 минути, Raze написа:

Откачи всички устройства от USB портовете

А това направи ли?

А провери ли всички USB портове дали са изправни, няма нищо изкривено в тях например, което да дава на късо? Ако и след като изключиш всичко от USB продължаваш да получаваш тази грешка, може и дъното да е повредено, все пак това е машина на доста години и най-вероятно и е дошло времето. Ако ти се занимава - сервиз, ако не - нова конфигурация.

вадиш дънцето от кутията, после го подлагаш на специални материали, които да не правят проводимост (картон, дърво, пластмаса), после си разкачвах захранването, което се държи в повечето случаи на 4 болта(понякога 6), и свързваш, моеето момче, ако това не ти говотри нищо, намери близкият СЕРВИЗ! 😉  

• Автор
преди 20 часа, Raze написа:

А провери ли всички USB портове дали са изправни, няма нищо изкривено в тях например, което да дава на късо? Ако и след като изключиш всичко от USB продължаваш да получаваш тази грешка, може и дъното да е повредено, все пак това е машина на доста години и най-вероятно и е дошло времето. Ако ти се занимава - сервиз, ако не - нова конфигурация.

А как се проверява USB портовете да ли са изправни. Като натискам Delete за да вляза в BIOS ми изписва това на снимката какво значи? 

DED530BE-FD08-4F2E-9335-B77FBED2BF69.jpeg

Ти изобщо прочете ли какво ти написах по-нагоре? Там ти писах и какво означава грешката. Щом си пробвал с изключена всякаква периферия, изгледал си клипа и си пробвал всички решения, като не можеш да се справиш - сервиз.

преди 23 минути, Жозеф Добрев написа:

А как се проверява USB портовете да ли са изправни. Като натискам Delete за да вляза в BIOS ми изписва това на снимката какво значи? 

DED530BE-FD08-4F2E-9335-B77FBED2BF69.jpeg

Да започнем от някъде.

Не разбираш английски?

Помолва те да въведеш Setup, за да се възстанови настройките на BIOS настройките.

п.п. Става въпрос за по подразбиране ... най-вероятно ...,

реда USB mass storage devices found and configured означава че не си изключил всички усб устройства за пробата

Влезни в Setup и конфигурирай USB портовете. отказва да ги конфигурира автоматично, а причините = не сме врачки ...

Да, може някое от USB устройствата да изисква и второ захранване. 

на 7.09.2020 г. в 18:47, Жозеф Добрев написа:

keyboard detected usb device over current status detected system will shut

Каква е тази клавиатура?! 

Въобще какво има закачено на USB портовете?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.