Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Iphone 8- проблем със звука от долния говорител

Featured Replies

Здравейте!

Търсих подобни теми, но попаднах само на идентични, но не и същите.

Телефонът е 8ца. Вчера си пуснах един клип, като бях увеличил телефона на макс. Изведнъж аудиото стана някакво странно, като развалено, единично “избръждя” и звукът стана много по- тих. Чудих се какво се случи, но установих, че вече ми работи само горният говорител/слушалката. Вмомента всички звуци ги “издава” от говорителя на ухото.

Чистих дупчиците отдолу, нямаше ефект, не съм и очаквал. Разваленият звук и бръжденето ме води към мисълта, че проблемът е хардуерен. За сервиз знам, ще отида, но исках да видя дали има хора, сблъсквали се с този проблем и какво е излезнало при тях. Ако ремонтът е много скъп, няма смисъл да го правя, все пак телефонът е вече стар и мога да си изкарам само на горният говорител, макар и с по- слаб звук.

Дефектирал високоговорител, в сервиз за смяна с нов. 

• Автор

А някой дали се е сблъсквал със същия проблем ? Да сподели някаква груба, ориентировъчна цена. Все пак телефонът е стар и ако сумата е някаква колосална, то по- добре да си изкарам така до следващия.

• Автор

Пък аз мислих, че цената ще е нещо от сорта на 50-60лв за говорителя само, защото нали е iPhone... Благодаря, ще се справя сам!

Преди сервиза, опитайте да отворите  клип в Chrome. Понякога, без да разбирам причината, долният излъчвател заглъхваше. Пусках клипа в Хром и тръгваше. Сетне се оправи от самосебе си.

• 7 месеца по-късно...
на 14.09.2020 г. в 10:26, Iztre6tel написа:

Преди сервиза, опитайте да отворите  клип в Chrome. Понякога, без да разбирам причината, долният излъчвател заглъхваше. Пусках клипа в Хром и тръгваше. Сетне се оправи от самосебе си.

Това сериозно ли? Автора не е писал, дали е проработило при него или сменял говорителя.
Извинявам се, че събуждам стара тема, но имаме подобен проблем.

Да, сериозен съм, аз не съветвам без личен опит.

Като ми заглъхнеше долният говорител в Сафари, спирах приложението и зареждах клипа в Хром, където и двата излъчвателя си работеха супер. Връщах Сафари, и проблемът липсваше. Така бе доста време, може би 3-4 месеца. Сетне, неусетно тел се поправи сам. Допускам, че е била софтуерна ебавка, която последващ ъпдейт е изгладил. Но не съм го носил на тест в сервиз.

Така и не го пробвах със слушалки, как се държи. Имам мн апарати, на които зяпам кино, тв, а Осмицата ми бе основна машина и предимно за разговори.

Вие опитайте със слушалки. Ако там и двата канала са ОК, може би е време да сменяте айфона. Аз ремонти избягвам, понеже, за истински сервиз трябват мн пари. А в неистински сервиз не е сигурно, дали няма да прецакат нещо друго. Не че майсторите са тъпи. Напротив. Но за ремонт на чак толкова високотехнологични устройства като iPhone, се изисква супер скъпо сервизно оборудване, което малките сервизи не могат да си позволят.

А и цените на устройствата паднаха зловещо, поносими са. Тел е много важна част от битието ни, заслужава да е хубав. А и както все повтаряме с френда ми Чингиз хан: - Кеф цена няма.

На вас, в браузър ли ви глъхне или в плеър? Ако е второто, едва ли е софтуерно, опитайте с друго приложение. И на магазина. Пролет е, време за обнова.

Много благодаря за бързия отговор!

Ще опитаме всичко, което сте описали. Ако имаме въпроси, пак ще се върна.

Айфоните са капризни телефони и е желателно да не бъдат поправяни собственоръчно, с части имитации или от нелицензирани сервизи на ейпъл.Ставал съм няколко пъти свидетел на скандал между клиент и ,,майстор,, в нелицензиран сервиз, и проблема, е че купуват частите тука от един пазар тип ,,Капалъ чаршия,,  на който аз съм бил много кратно и съм видял какви катранено черни индийци с чалми и роби продават части и цели телефони на Ейпъл.С някои части имитации пък няма проблем, но си има риск за главолия.Два пъти сменях екран на 6-ца разликата в цената с оригиналния 1/3 ,но качеството е същото.Но това беше при едни много много мои доверени хора, не случайни хора.Веске свържи се с Ейпъл Бг и те може и да разрешат проблема.Другия вариянт, изчакай следващия ъпейт.Третия вариянт изцяло нова преинсталация на фабричните настройки, и тогава ако не се управи, хардуерни ремонти.

П.С. Днес ще питам мойте доверени хора за тоя проблем.Чисто за мнение.Предполагам, че ще искат да го занеса да го погледнат.Но ще пробвам все пак.

Нали си ми на сърцето, какво да те правя:P

Ония ден в събота, минах през моя човек да го питам.Почти е сигурен, че е хардуерен проблем.Вероятно са избушени.Според него специално на говорителите няма части имитации.Обаче като ми каза цената за смяна......ай сиктир ве:shock11:

Кажи на твоя човек,че има и са по 2-3 долара.Вършат си добра работа.Ако иска да ми даде шише уиски и ще го науча къде ги продават.

преди 51 минути, fixxxer написа:

Кажи на твоя човек,че има и са по 2-3 долара.Вършат си добра работа.Ако иска да ми даде шише уиски и ще го науча къде ги продават.

Не мога да му кажа нищо,  аз съм потребител от около 4 години на айфон.Той има сервиз  от около 15 години. Нали се сещаш твоите и моите приказки срещу шише уиски, как ще изглеждат на базата на неговия опит......   

Ако ти покажа части"имитации" ще си върнеш ли думите назад?И то за 3 долара?И кой ти каза,че аз нямам по-голям опит от 15 години?

преди 17 минути, fixxxer написа:

Ако ти покажа части"имитации" ще си върнеш ли думите назад?И то за 3 долара?И кой ти каза,че аз нямам по-голям опит от 15 години?

Покажи ги тук в темата на питащите.Те имат интерес, моя айфон си бачка.:)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.