Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос:проблем-application popup

Featured Replies

Значи при изключване на компютъра ми се появява едно блокче,на което пише,че някоя програма все още работи и трябва да натисна ОК,за да я затворя и тогава ще се изключи компютъра.След това когато си го пуснах и погледнах в EVENTVIEWER ми показва,че има информация като под Sourse пише-Application Popup.Влязох да прочета какво пишe,че има нещо,което се инициализира и трябва да бъде затворено.Немога да разбера какво е това,което е активно;дали само се е активирало и т.н.Ако може някой да ми обясни какво е това и по какъв начин да се оправя с него.Благодаря предварително.

Значи при изключване на компютъра ми се появява едно блокче,на което пише,че някоя програма все още работи и трябва да натисна ОК,за да я затворя и тогава ще се изключи компютъра.След това когато си го пуснах и погледнах в EVENTVIEWER ми показва,че има информация като под Sourse пише-Application Popup.Влязох да прочета какво пишe,че има нещо,което се инициализира и трябва да бъде затворено.Немога да разбера какво е това,което е активно;дали само се е активирало и т.н.Ако може някой да ми обясни какво е това и по какъв начин да се оправя с него.Благодаря предварително.

Знаеш ли,това не ти е проблем.Вероятно си изключил компа,когато някое приложение е било активно,но ти хабер си нямаш от него,както и ний.Споко!Win-на е море,по мръсно от Черно. :wors:

Нормално е при изключване или рестартиране на оперативната система,ако има работещи апликаций да ти изпише това съобщение.

Няма от какво да се притесняваш във случая.

Лошото е ако си сигурен ,че нищо не е стартирано и ти даде това.

Защото може да се окаже някакъв зловреден софтуер.

Затова следващият път запомни името на процеса който се затваря и хубаво провери дали имаш същият във системата .Ако се окаже ,че няма такъв ползвай търсачките на Google и Yahoo за да видиш какво може да бъде това чудо.

Успех

За по-сигурно инсталирай SpyBot-Search & Destroy,ъпдейтни го след което влез в safe mod (рестарт > в началото когато инициализира харда натискаш F8) и дай едно сканиране :P !

• Автор

Мисля,че е свързано с Adobe reader,защото след първата информация ми изкарва втора,на която пише нещо свързано с него.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.