Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На колко лева хваща AliExpress долара ?!

Featured Replies

харесал съм си нещо за 14.50 долара и с налични 24,97 лева в картата ми транзакцията не минава.

На bnb.bg виждам

1 USD = 1.6579 BGN

....

преди 9 минути, Daylight Dancer написа:

харесал съм си нещо за 14.50 долара и с налични 24,97 лева в картата ми транзакцията не минава.

На bnb.bg виждам

1 USD = 1.6579 BGN

....

Какъв метод на плащане се използва?

Питай банката си за курс продава на USD. Ali не превалутира - праща искане за N долара и банката конвертира необходимото количество левове в долари, които праща на Ali.

преди 8 минути, цър-вул написа:

Питай банката си. Ali не превалутира - праща искане за N долара и банката конвертира необходимото количество левове в долари, които праща на Ali.

Така е, но някои продавачи приемат плащания и с Paypal ако се е пробвал от там, ония надуват цената с по няколко стотинки на 1.

преди 11 часа, Daylight Dancer написа:

Според мен транзакцията не минава, защото по картата, трябва да остане месечната такса за поддръжка и обслужване на платежната сметка.

преди 2 часа, VeeeSeLa написа:

Според мен транзакцията не минава, защото по картата, трябва да остане месечната такса за поддръжка и обслужване на платежната сметка.

Не, тая такса те си я вземат и така и иначе, а като си заредиш картата следващия път ти одържат съответната сума.

преди 58 минути, Bubbles написа:

Не, тая такса те си я вземат и така и иначе, а като си заредиш картата следващия път ти одържат съответната сума.

Може. Вероятно всяка банка си определя политиката и общите условия. В моята няма как да зануля сметка.

преди 5 минути, VeeeSeLa написа:

Може. Вероятно всяка банка си определя политиката и общите условия. В моята няма как да зануля сметка.

По време на кризата от 2011-12г. ми се налагаше често да стигам до тази мярка и то точно с пазари от интернет, май се получава нещо като овърдрафт, не съм сигурен точно, но ще да е нещо подобно.

преди 15 часа, Daylight Dancer написа:

На bnb.bg виждам

1 USD = 1.6579 BGN

....

Банката ти продава $ на курс над 1,722(24,97/14.50) и затова не минава трансакцията.

• Автор
Цитат

Какъв метод на плащане се използва?

дебитна карта.

иде реч за fibank.

питах я днес една патка от банката на колко се извършва транзакцията и тя почна да ми казва на кой ден за колко левове съм бил пазарувал... :D

преди 6 минути, Daylight Dancer написа:

иде реч за fibank.

Те тези нямаха ли проблеми с пазаруването онлайн?

Иначе гледам курса за деня им е 1.65790 лв.

• Автор

О много много време си пазарувам с тяхната дебитна.

Темата май е приключена за мен - винаги мога да отворя май фи банк и да видя на колко го хваща.

/май беше излишно създаването на тази ми тема...

преди 7 минути, Daylight Dancer написа:

май беше излишно създаването на тази ми тема...

Май не е, защото не знаеше за механизма на конвертиране и валутния курс...все пак питаше за курса на Али

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.