Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Питане относно Уатсап

Featured Replies

Интересуваме, когато чукна някой от контактите ми в Уатсап ми изписва тоя абонат кога за последно е видян.Обаче на само един не ми изписва кога за последно е видян, и въпроса ми е, след като не ми изписва кога за последно е видян, да ли този абонат не ми е изтрил номера.Понеже му писах днес, появиха ми се две сини лястовички, което ще рече че меседжа е прочет, но не ми отговори.Което ме навява на мисълта , че ми е делетнал номера.

Франко да не би да си е настроил да не показва кога е бил онлайн?

lbe1GXX.jpg

преди 38 минути, franchesko написа:

Понеже му писах днес, появиха ми се две сини лястовички, което ще рече че меседжа е прочет, но не ми отговори. Което ме навява на мисълта , че ми е делетнал номера.

Относно въпросните „лястовички - чавки“ 7 ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ бр.141 | Електронен вестник "Сияние" - значението е:

Цитат

Ако е една чавка - съобщението е изпратено;
две чавки - че е получено от отсрещната страна, но не е било прочетено;
две чавки, които са сини, а не сиви - съобщението е изпратено, получено и прочетено.

Но - защо не предположиш просто, че ... не иска да ти отговаря?

преди 1 час, Вaсил написа:

Франко да не би да си е настроил да не показва кога е бил онлайн?

lbe1GXX.jpg

Нищо не съм пипал Васко.Всъщност има още един абонат , на който не ми показва кога за последно е бил онлайн, пък съм сигурен , че не ми е изтрил номера, понеже си пишем постоянно.Как да влезе в тия настройки Васко?

преди 1 час, jhoro написа:

Но - защо не предположиш просто, че ... не иска да ти отговаря?

Няма такъв вариянт Жоре.Някой да не ми отговаря.Всъщност въпросното лице ми отговори, даже си пишем.

преди 10 минути, franchesko написа:

Нищо не съм пипал Васко.Всъщност има още един абонат , на който не ми показва кога за последно е бил онлайн, пък съм сигурен , че не ми е изтрил номера, понеже си пишем постоянно.Как да влезе в тия настройки Васко?

Франк,не става въпрос за теб а за абоната който търсиш-може да е настроил да не показва че е онлайн (last seen) ,но ти получава съобщенията и ги чете.

Настройките:

Settigs->Account->Privacy->Last seen (чукаш върху него) и ще ти покаже опциите.Имай предвид,че ако избереш Nobody и ти няма да можеш да виждаш кога кой е бил последно онлайн.

преди 1 час, VeeeSeLa написа:

:offtopic_s:

Ей тоя Франко ве, само с птиченца се занимава! :D 
Лястовичките отлетяха на юг вече! ;) 

На юг има само пясък и вода, всичко друго е на запад;)

Верен съм ти Веске.Всичко е само по служба.В момента сбирам пари да те водя на Малдивите:cool:

преди 2 минути, Вaсил написа:

Франк,не става въпрос за теб а за абоната който търсиш-може да е настроил да не показва че е онлайн (last seen) 

Настройките:

Settigs->Account->Privacy->Last seen (чукаш върху него) и ще ти покаже опциите.Имай предвид,че ако избереш Nobody и ти няма да можеш да виждаш кога кой е бил последно онлайн.

Ясно. Благодарско!

преди 15 минути, VeeeSeLa написа:

Не се шегувай така! 

Хората казват: Светът е оцелял, защото се е смял. Аз казвам: Светът е оцелял, защото се е е..л.:D

преди 11 часа, franchesko написа:

Тези настройки не са при теб, а при този, чийто номер не виждаш да е онлайн.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.