Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Шест причини, поради които да вземете проектор (вместо телевизор)


dream3dprint
 Сподели

Препоръчан отговор

Здравейте. От тук нататък ще публикувам технологични статии на теми, които ми харесват :) Приятно четене.

 Шест причини, поради които да вземете проектор (вместо телевизор)

       Имате просторен хол, хубави мебели, голяма стена. В този момент инстинктът ви кара да похарчите парите си за хубав нов телевизор с плосък екран. Но ако пазарувате с ограничен бюджет или искате по-креативно решение за нуждите на мултимедийното си преживяване, помислете дали да не се откажете напълно от телевизора и да вземете проектор на негово място.

Проекторите притежават множество изненадващи предимства и въпреки, че може да си помислите, че проекторите са стара технология, не се притеснявайте. Съвременните проектори могат напълно да обърнат представата ви за кино и мултимедийно преживяване на вашата скучна бяла стена. Ето няколко причини, поради които те са чудесна алтернатива на телевизорите.

 

1. ПОЛУЧАВАТЕ ПО-ГОЛЯМ ЕКРАН ЗА ПАРИТЕ СИ.


     Ако искате голям телевизор с плосък екран, обикновено ще трябва да похарчите стотици левове. Но с проектор, който струва между 500 и 1000 лв, можете да пуснете любимите си филми с големина от 50 до 300 инча с резолюция до Full HD. Дайте малко повече пари и резолюцията вече става 4к. Можете също така да получите прилично изображение на екрана и за по-малко пари, тъй като много проектори са с резолюция 720p.

 

prok1.JPG.f402e4041b15a2a55da0096dd7d15b85.JPG

2. НЕ ЗАЕМА МЯСТО НА ПОДА ИЛИ НА СТЕНАТА.

 

    Ако телевизорът трябва да се монтира върху стената, тя трябва да се пробива. Ако решите да стои до стената ще му трябва голям здрав шкаф подложен под него. Това превръща телевизора в централен обект в стаята. От друга страна проекторът е доста по-малък и може просто да бъде поставен на рафт, като така не заема никакво пространство.

Дори ако си вземете екран за проекция, той може да бъде сгъваем и така стената ви също ще си остане незасегната.

 

 

3. ТОЙ МОЖЕ ДА БЪДЕ СМАРТ.


     Проекторът може да изглежда като ретро технология, но с правилната настройка можете да свържете вашия Apple TV или Chromecast към вашия проектор, както и DVD плейър, конзола за видеоигри, телефон или компютър. На пазара вече има модели и с вграден андроид в тях.

 

 

Следва продължение...

 

 

 

  • Харесване 2
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 Сподели

×
×
  • Добави ново...