Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос относно AX WiFi

Featured Replies

Здравейте,

Предварително искам да се извиня ако вече има такава тема, но не можах да открия.

Скоро ще си закупувам нов лаптоп, като бюджета ми е приблизтелно 2 500 лева, за сега съм си набелязал няколко модела.

Тъй като се старая да отговаря на всичките ми нужди, на мен ми е много важно WiFi връзката да е възможно най-добрата.

Въпреки, че силната ми страна в хардуера не е WiFi-a, знам че има B/G/N/AC и AX, като от това което виждам AX е WiFi 6, който е най-новият.

На по-силните лаптопи го има, но не знам дали това нещо ще окаже влияние в моят случай.

Интернета, който използвам е на Виваком 100 Mbps скорост на сваляне, 50 Mbps скорост на качване.

Тъй като рутерът на Виваком е смотан, реших да си закупя собствен, който 2.4 GHz честота може да разпространи над 1000 Mbps, а 5 GHz честота може да разпространи 700> Mbps.

Няма как да съм доволен, защото сегашния ми лаптоп е боклук и няма как да има добър сигнал, освен това картата ми е дефектна и постоянно прекъсва.

Въпросът ми е за този мой интернет, има ли смисъл от AX или ще е абсолютно същото като при AC. Защото според моите виждания, това може би се отнася за бързи интернет връзки като 1000 Mbps.

Благодаря предварително!

При условие, че АР-то поддържа също 802.11ax - може да има смисъл - не толкова за интернет скоростите - те така или иначе са ограничени от ISP, а за скоростите на трансфер в LAN.

Разбира се тези, скорости са теоретично максимални и зависят от още куп фактори. В реални условия, едва ли ще ги достигнеш. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.