Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предимствата и недостатъците на пазаруването на храна онлайн

Featured Replies

Напоследък все повече гледам реклами на магазини, които ни предлагат хранителните продукти онлайн. Та се замислям, колко ли са надежни тези неща и колко е на сметка да се прави това. С тази промяна на живота по целия свят, тази опция за пазар хич не е лоша. Но как да разберем, кои от всички сайтове са реални и няма да ни донесат стока, която да не е наред? 

Ами нали преглеждаш преди да платиш какво точно са ти купили? Или нещо бъркам?
Иначе няма как да си на сметка щото и на тях плащаш за услугата все пак.

преди 12 минути, N1K17Y написа:

Какво значи реални сайтове. Ще ти пратят кутия с камък вътре, като продавач от ОЛХ ли ? Или ще ти пратят кашкавал на Маджаров реплика ? :D 

На това второто изобщо не бих се учудил. 🤣

Аз доверие нямам на никого - проверени от мен са foodpanda, E-bag и shop.gladen. Трите магазина стават, като за последните знам, че зареждат от хит(заради което ги потобвах), а едни от дугите два(не знам кои) от Фантастико. 

Тука, всеки супермаркет има и сайт към него, на който може да се поръча онлайн.Единствено се рискува със зеленчуците и плодовете.Често съм виждал краставици в супера, които са започнали да пожълтяват или сплути домати, или презрели кивита.Друг е въпроса със готовата храна онлайн.От нея рано или късно ще се разболееш и психически и физически.Да живота е станал много динамичен, но намирайте време да си готвите, ако искате да сте здрави.Здравето на човек е всичко и без него, филма приключва.

• 3 седмици по-късно...

от Е баг се усетиха, че са доста търсени и както с много други фирми се получи, започнаха да се оливат с цени и надцекни. Не съм доволен от тях, изполвам shop.gladen.bg и всичко си е наред. Доставките са навреме, цените и качеството са им много добри.

• 1 месец по-късно...

Пазаруването на хранителни продукти онлайн навлиза все по-ударно на пазара, в тази пандемия колкото и да ми се излиза , не ми се стои на опашки по магазини, сега вече дори от големите магазини си поръчваш , продукти за вкъщи не само ядене, а това според мен е по - удачния вариант в тази епидемична обстановка.

"Богато разнообразие от стоки за кухнята и бита Виртуалните супермаркети обновяват постоянно своите наличности, както и разнообразието от продукти. Така шансът нещо, което ви трябва, да липсва във виртуалния магазин е наистина малък. Чрез този тип пазаруване бихте могли да си поръчате както разнообразие от хранителни продукти, така и стоки, свързани с бита и почистването на дома ви."

https://blog.samo.bg/pazaruvaneto-na-hranitelni-produkti-online-navliza-vse-po-udarno-na-pazara/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.