Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Булсат ъплауд

Featured Replies

Здравейте ,  който е на булсат 100 мбпс тарифа  , ако може да пусне един тест независимо къде за да видя как е ъплауда , че моя от няколко дни е одразян на половина звънях им казаха , че ще звъннат но никой не се обади  .

преди 1 час, adersa написа:

Здравейте ,  който е на булсат 100 мбпс тарифа  , ако може да пусне един тест независимо къде за да видя как е ъплауда , че моя от няколко дни е одразян на половина звънях им казаха , че ще звъннат но никой не се обади  .

По-скоро ще получиш от умрял писмо отколкото помощ от тези(Булсатком).

на 19.10.2020 г. в 13:36, adersa написа:

Към кой сървър е конкретно ?

Не съм на булсат, обаче тест до Софийския (техния) всичко си изглежда наред при мене. Може би нещо локално е при тебе проблема.

• Автор
преди 1 час, techmaniac написа:

Към кой сървър е конкретно ?

Не съм на булсат, обаче тест до Софийския (техния) всичко си изглежда наред при мене. Може би нещо локално е при тебе проблема.

От Бг много рядко меря само в краен случай

Я  пробвай от  тук http://kansas.speedtest.googlefiber.net/

на 21.10.2020 г. в 19:07, adersa написа:

От Бг много рядко меря само в краен случай

Я  пробвай от  тук http://kansas.speedtest.googlefiber.net/

PING:

156 ms

DOWNLOAD

94.4 Mbps

UPLOAD

93.3 Mbps

Защо чак до Канзас Сити, Мисури тестваш ? :D

Ето и спийдтест пак същото като резултат до там - https://www.speedtest.net/result/10293706826

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

• Автор

PING:

156 ms

DOWNLOAD

94.4 Mbps

UPLOAD

93.3 Mbps

Защо чак до Канзас Сити, Мисури тестваш ? :D

Ето и спийдтест пак същото като резултат до там - https://www.speedtest.net/result/10293706826

За по голяма точност 

Странно при мен до канзас е 94 даун 70  ъп .нещо лан картата ли сдава багажа или ONT им .

преди 29 минути, adersa написа:

За по голяма точност 

Странно при мен до канзас е 94 даун 70  ъп .нещо лан картата ли сдава багажа или ONT им .

Е ако е мрежовата карта, то как тогава достигаш 94 на сваляне ?

До други сървъри пак ли е така ? Франкфурт, Амстердам, Париж, Лондон, Ню Йорк ? 

• Автор

Е ако е мрежовата карта, то как тогава достигаш 94 на сваляне ?

До други сървъри пак ли е така ? Франкфурт, Амстердам, Париж, Лондон, Ню Йорк ? 

Там е  добре ..

преди 20 часа, adersa написа:

Там е  добре ..

Ако към тези е наред, то вероятно има някакво ограничение до щатско.

До Ню Йорк е добре така ли да разбирам ? Лос Анджелис, Маями, Вашингтон, Далас  и т.н. ?

Питам това защото пък е възможно и конкретно до Канзас Сити да е проблема някъде, пък и така или иначе разстоянието е дотстатъчно голямо за да можеш ти или доставчика ти да имате някакво влияние. 

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

• Автор
преди 1 минута, techmaniac написа:

Ако към тези е наред, то вероятно има някакво ограничение до щатско.

До Ню Йорк е добре така ли да разбирам ? Лос Анджелис, Маями, Вашингтон, Далас  и т.н. ?

Питам това защото пък е възможно и конкретно до Канзас Сити да е проблема някъде, пък и така или иначе разстоянието е дотстатъчно голямо за да можеш ти или доставчика ти да имате някакво влияние. 

Е до     тия точки не съм тествал много но може Сърварно да е временнно ограничение на ъплауд

преди 1 минута, adersa написа:

Е до     тия точки не съм тествал много но може Сърварно да е временнно ограничение на ъплауд

Пробвай и до тях за да се изясни, дали имаш някакво ограничение до щатите.

Ако там си достигаш скоростите, то тогава може и маршрута ти до сървъра да е проблемен.

• Автор
преди 1 минута, techmaniac написа:

Пробвай и до тях за да се изясни, дали имаш някакво ограничение до щатите.

Ако се окаже , че имам някакво ограничение до щатите от Булсата могат ли да видят или докажат ?

преди 1 минута, adersa написа:

Ако се окаже , че имам някакво ограничение до щатите от Булсата могат ли да видят или докажат ?

Не знам честно казано, не ползвам услугите на този доставчик. 

Според мен няма логика да не си достигаш скоростите, но пък пак ти казвам, че и разстоянието е голямо до тези дестинации, и няма как да се влияе по какъвто и да е начин стига да не е наложено някакво ограничение - дали от самия доставчик или от сървъра. 

• Автор

стига да не е наложено някакво ограничение - дали от самия доставчик или от сървъра. 

Ей това ме интересува но никой не ми отговори.А аз мислих , че си на булсат от теста , който видях 

преди 15 часа, adersa написа:

Ей това ме интересува но никой не ми отговори.А аз мислих , че си на булсат от теста , който видях 

Не не съм на булсат както казах още в първия пост, просто тествах до сървъра до който имаш проблем.

Пробва ли до други дестинации как е скоростта ?

• Автор

Не не съм на булсат както казах още в първия пост, просто тествах до сървъра до който имаш проблем.

Пробва ли до други дестинации как е скоростта ?

Пробвах да , добре е явно е от сървара

Странно на мозила показва точни стойности 94 на 88 а на експлорер 11 94 на 60 мбпс .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.