Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

28 години от убийството на Цветелина от гр. Габрово!


sinionebe
 Сподели

Препоръчан отговор

"AAAA-AAAAAAA-A-A-AAAAAAA SEXY BOY I'M SEXY BOY A-AA -AA -A AA- AAA" the Head Break Kid M.Tsonias.

И така и аз не мога да повярвам още ама май поне малко съм тук.По-пометливи и по непаметливи помнят, че аз бях тук при вас когато бях на 23-ен през 2014-та.Ами тогава малко бяха поразпердушинени няколко такива организацийки по Гб.
Е ами то там явно стана както до онова езеро в онази северна страна.Бръснех си краката (нали си спортист ако нямате нищо напротив) и дойде една водна змия.2 метра поне.Тръгнах да я гоня и не можах да я утрепа.Бях на близко да я утрепа.Не губейки време аз реших да не се отчайвам и продължих нагоре и отидох в някъв таен полу-изнатрошен дървен кей, мислейски, че ще я видя отгоре.Обаче там аз видях друга 1,5 метрова змия.И я утрепах яко.С крака естествено.Нали съм юнак балкански.Публикувах змията на един дървен кол, вързах я отгоре.Вдигнах цитат на Конфуций, който гласеше:"Спрете злото преди да е пристигнало - но то непременно ще дойде." 

Събра се публика.Към 30-40 човека някъде.Скочиха ми поляци.Дойде полицията.Стигна се до напрежение между мен и полицай и полицайка.После ме преклещиха на спирка.Дойдоха 5 човека.И после ме хвърлиха в някаква тяхна там лудница.Вземаха ми кръв.То падна доста кръв на земята.И с кръвта си написах "BROCK LESNAR YOUTUBE WRESTLEMANIA 201".Не ми достигна кръвта за 5-ицата.Казах им там на тея: "Ето - изтрий го!Не чакай!"

15 минути не беше изтрито, но после го изтриха.Няква дърта, дебела и грозна.Не говореше и 5 думи на английски.На мен ми стана някак си гадно, че тей се е* * * * *.Имаше няква по млада руса 30-40 годишна - тя като видя, че ми е гадно се изкефи с няква много гадна курвенско-садистично-победоносна физиономия.Според мен това не беше симулация щото когато аз я наблюдавах тя не ме видя, че аз я наблюдавам.

Споменаха, нещо на тяхния език.

Не ми дадоха и 1 чай.Транспортнаха ме до един 100 000-ен град.В тамошната лудница.

Там половината говореха английски.Психиатърката ми вика:"Ти още ли виждаш змии по света?"

-Не се ебавай!Беше публикувано.Видяха го!Е ти защитаваш ли ги змиите?

Не ми даде отговор.

Тя висока някъде 166-170 см. и към 50-60 кг.Беше с зелени очи.Един път не се усмихна.И идва като тукашните лудници по 1 път в седмицата за по 2-3 минути най-много.

Там дори дрехи не ми дадоха.Дадоха ми някви пижами.Даже и моите дрехи ми ги плениха.И от тая сграда изобщо не мой да се избяга.Има 2 железни врати, охрани, асансьори.

Храна дават по 3-4 пъти на денонощие.Хубава не е като тука ама не е много.По 2 мини масла някви и малко мръвчица и 3-4 филийки хляб.И тоя хляб не е кой знае колко добър.Дават там някав безвкусен чай.Никой не ти дава цигари.Само едно момче на 35-40 години със сини очи ми даваше понякога.То и то нямаше.Той ми каза, че е там защото се е * * * * * * с него и си изхвърлил компютъра от 10-я етаж.Станахме големи френдс с него.И с един немко-поляк, който е гей и прилича много на италианец.Изстрадало момче на 35-40 и той.Пишем си нявга-нивга.

По принцип там имаше мн. тежки случаи, но само аз бях на инджекции в задника и течност.

И така 1-2 седмици горе-долу можеше да се оцелява.Обаче после от инджекциите започна да ми става някаква мн. страшна халюцинация която до сега не бях получавал.Почнаха да говорят, че се е вселил дяволът в мен.Имаше една 160-165 см. висока.На 50-60 години.Не беше с много красиво тяло.Беше с зелени очи.Не говореше нито английски, нито руски, нито немски.Даже и полските думи някак не ги разбираше добре.Вярно, че аз не ги изговарям кой знае колко добре, но все пак е неприятно.Начи аз знам 2-3 езика и съм уж луд на няма 30 години, пък тя там е медицинско лице и то в най-трудната дисциплина и тя не знае 5 думи на руски.Беше облечена с някви такива шарени цветни дрехи, които аз някак си ме подтискат.Не знам защо.Изпитваше голям кеф и беше много дисциплинара в това да я пия тая течност и да ме инжектирва.Пък с другите се базикаше, майтапеше.Вследствие на тая химия очите ми започнаха да се обръщат с бялото.Дясната ми ръка започна да бърше брадичката ми.Познато ви е.И аз започнах да си мисля някви неща от сорта, че змия е в тялото ми, започнах някаккви гласове да чувам.Не разбирам кое е реално кое не.Страх от всичко.Спомени.Депресия.

За колко време ще пристигне тази химия от долината на смъртта в юг-ът в САЩ.Ми толко.1-2 седмица.Той е дал 1-2 милиона сигурно.Що не.Тя ще го направи и без пари.И как ще докажеш.И кой го ебе за някого.Те един друг се избиват там поляците.Първото нещо което видях в един полски град е голямо збиване пред един ресторант на центъра.Вечерта към 00:30 ч. се мулатят.Накрая единия боец не издържа и му скочи пред полицията.Беше висок 175-180 см. и към 85 кг. ,а другия приличаше на нашите петбуквените.Една жена лежеше поне на мен ми се строи полу-мъртва на зимния студ.Приятеля и я държи.

А пък този кечист от WWF WWE който е доста висок и здрав вижте кво си е качил в ютуб.Напишете "Тazz theme" и той или някой от неговите съюзници който го е качил написал "Ако се осмеляваш".И клипът е качен през 2013-та.Демек иска да каже 1700 години от победата на смелия Велики над създанийцето Максенций при Милвийския мост (313 сл. Хр.) или битката при Сакса Рубра сега вие вярващите и смелите сте тотално надвити и загубили.Е не знам дали го е качвал само заради мен.Щото той има хора навсякъде.И на много хора е разсипал живота.Те дори и да не са идеологически, са духовно свързани.Неговата история е такава, че той бил от готино семейство и бил богат имал всичко и обаче се скарва там с някой и губи нещо и по такъв начин се трансформира.По принцип аз него не го защитавам, но всеки може да свърши така.И аз не съм много нормален.Пък и тъмните сили са пазители на свободата и живота много често.И вижте там клипът с какво добро качество е.Как е качен и така нататтък.Демек той е пленил знака на доброто.

По принцип тяхната стратегия е да пленяват, те не обичат да убиват.А конкретно със случая Цветелина аз не казвам, че този кечист дето победи преди 10-11 години Шон Майкълс е замесен.Казвам така:Може и да е и може и изобщо да не е.Толкова.Може и да има информация и може и да няма.Дори казвам, че той не е замесен кой знае колко с този случай, даже въобще не е замесен.Но няма начин да не поназнайва информацийка.Нали след като е загубил от някакви хора той откача и се съюзява с тъмните сили.

Но аз пък съм виждал едно друго нещо което си мисля, че е свързано малко с него.Щото аз помна кво видях.

.И друга истина има:Този кечист ще влезе в ада последен!

Неговите последователи са много по-зли от него.Пък и в края на краищата една полицайка ми каза, че тези сили са легални.И то не само.Дори и според небесното царство те са легални.Толкова!Този свят няма да се промени!Пък и добрите хора и те не винаги са полезни.А тези създанийца те майстрорски използват това, че видиш ли на тебе ти е мъчно, че тях няма да ги има на небето.Щото такава е нашата природа на мъдреците.А много от тях вярват, че ще са на небето, а другите не ги ебе, а третите - третите знаят ама си следват пътя.

Ти трябва да си пълен идиот за 100 тира с храна, за 5-10 коли и за някав дом дето е скучно да си загубиш вечния живот.И такива глупаци има.

"Безкраен е броя на глупаците."

Толкова ли е трудно да кажеш "Какъв е този Исус Христос"

 

 

 

Обратно към психото дето бях.Ми аз ако я думна охраната там и санитари ще си ме убият като куче.

Ми те ей такива бабички и лелички и ей такива грозни и глупави създания живеят до 90-100 години и имат всичко, пък вижте Цветелина на 20-21 годишна я утрепаха на Христо Ботев.

Е как ми нали има смели защитници на справедливоста.Как ще биеш възрастни хора.Макар, че те се е * * * * * най-яко от всички.Как ще биеш жена.Как ще крадеш.Разни създания по 180-190 см. и по над 100-те кг.Ми нали това струва 5,10 лв. пък ти имаш 5 лева и трябва да се връщаш до увас за тези пари смешни.Колкото до случая тука преди няколко дена с Лемура в хипермаркета по западния квартал аз ще му припомня кой бях тогава когато ви писах на вас.Щото и той беше някъде там около нас.Ей Васил Василев може да потвърди.И по-скоро ще си пръсна главата в стената но няма да позволя тоя да ме надвие.И той мн.-мн. не ме позна когато се видяхме.Не се бяхме виждали от тогава 13-14-та с него.

-ти с добро ли ме помниш или с лошо.

-с добро, с добро.

И ми направи впечатление неблагодатността на интонацията му.

Той е много грозен, лошо облечен и ... знам много по класен хеви-метъл от неговия.И въобще музика.И съм по известен от него.Той ще се запомни благодарение на мен.Иначе не.Той Лемура е някъде 75-78-ми набор.Всички го разпраяли, че бил много свестен.* * * *    ***  ****** *****

Кажете му, че кучка като него е моя златен шанс за това към което трябва да достигна един ден - WRESTLEMANIA.

 

Ще има Old school vs. Как е (ледено)

 

ОК!Да се върнем на темата.Цветелина!Охххх....

Цветелина беше

Тя vs. 6(според Васил)

според мен поне 3-ма са били.Може и да са биле 6 ама да са се разделили там по стадиона.

Те мислят, че има невидяна работа.Рано или късно на всеки изверг му се разкрива нещо.

Никой не му е виновен на Шон Майкълс, че не можа да победи преди 10-ина години.

И при Цветелина същата работа.Господ,природата или съдбата или както искате го наречете и е дало шанс да се спаси и да живеее.И тя щеше да им запомни физиономиите и щеше да разбие тяхната тогавашна секта.Ако беше избягала.Но то е трудно да се разбере кога да се бяга и кога не.Щото понякога трябва - понякога не.И в Германия ги има такива нещастни и криминални случаи.Имаше случаи едни синеоки хора загубили дъщеричката си.

 

Тя искаше да предпазва хората от тях.Получи по някакъв начин информация за тях.Те я харесваха ми каза един приятел от Гб.А и тя беше висока към 185-188 см. и някак си биеше на очи.Беше силна физиески.Васил ми каза как на Соколския манастир пребила 2-3 човека.Всил ги набили на футбол и те хванали Васил и започнали да се гаврят с него по разни начини.И тя ги набила.Тя по принцип биеше на очи.И беше странна.А не знам защо, но точно такива са жертвите на такива изроди.

 

Та.Мисля, че поназнайвам нещо за този случаи.Мога да кажа, че имам едно от най-добрите разследвания по този случаи по света.Но то винаги има някой по-добър от мене.

 

Ами този мой приятел от Гб ми каза, че тогава преди 20-30 години тези са били много човека.Имали биле хора в полицията.Ама то не им трябват много хора.То 1 предател е достатъчен те да се псасят от това, което трябва да им се случи.

Има хора тук от Свл. които са свързани с Гб от тогава.Смътно поназнайвам нещичко.Тези два града са винаги свързани.

Това, което мисля е , че има руска следа тук в този случаи.И на мен ми е някак странно.Тогава преди 30-ина години в Гб руснаци.Не знам.Който е по паметлив нека да каже кво е било тогава в Бг и Габрово.Било са интересни времена.Само съм бил роден.

И тези хора са още живи поне някой от тях.В това съм убеден.То 1 от тях да остане жив той ще помогне на други добри хора да умрат и други зли да побеждават.

 

Васил твърди, че те са биле на по 45-50 годишни тогава.Може би да е имало и по млади и по стари.Имало някой от тях били здрави яки мъжаги.Разпрая, че имало по 180, по 190, имало даже някав 2 метров.Не знам дали е вярно.Все пак и той не е бил там, че да види.

Били с огнестрелни оръжия щото ако дойдела полицията да се спасят.И те я удушават с телени въжета.За -10 минути свършват с нея.

Представям си гласовете им които са и казвали.Имам богата фантазия.

Тя казва, че не желае да се занимава с такива хора.

Васил ми каза, че веднъж влезеш ли при тях няма излизане после.

Според мен те макар и анатомически да са Хомо сапиенс  използват майстроски езическо-окултните сили да си отмъщават затова, че някой е по-добър от тях, по-красив, по-силен и в края на краищата то следва "Ако заека не изяде вълка, вълка ще изяде заека."И ако не действат тежко им.А пък то им се отваря идеален шанс.

 

Те имат тяхни хора по съдилища, по полиции , по медицински центрове.

Понякога са много единни, друг път не.Там идеологията е висока интелигентност.Психология.

Този мой приятел ми каза, че те били по някав квартал Смирненски там по язовирите.Ама дали тогава (2014-та) или говори за 1992-ра.

Тя излиза да бяга на стадиона.И там в съблекалнята я збарват.Имало някакъв човек който е чул и май видял някакви следи там тогава.

После родителите на Цветелина отиват в съдът или прокуратурата.От там не им обръщат внимание.Васил разпрая, че тези били дали куфар с 100-200 бона тогавашни пари.Не ги знам какви са били парите тогава.Тези престъпници.Родителите били заплашвани многократно и тормозени от други хора в обществото.Имало звънения по домашния.Намирали няккави изхвърлени боклуци в двора.Тя живееше до стадиона.Къщата май още стои.Цветелина е родом от гр.Мелник ако трябва да се вярва на Васил.После родителите и отпрашват пак в тази част на БГ.На разделяне с Васил те заплакват.

Имало някакъв бизнесмен, красив от югозападна Бг който веднъж като се напил и казал на някакво момиче, че бил 13-я син на дяволът.Започнали да я преследват.Има и 3Б син на дяволът.Той пък май е някъде от Сф ли нз.И те са живи.

 

А пък тази секта после през 1993-та избива 3-ма монаси в Русия.Терапонт Трофим и третия го забравих как се казва.Изгледайте имат филм в ютб.

Прочете ми книгата "TRAVEL IN THE SUPERNATURAL 2".

 

Изгледайте интервюто на Кулеков с Влади Въргала той го обяснява всичко това по по-нормален начин от мен.Макар, че и той бърка като казва, че ап. Павел е бил престъпник.Той е бил гладиатор срещу паралелигиозни извращения.Бивш престъпник няма.Апостол Павел не е бил престъпник.Става апостол - говори, говори ама то всеки си знае неговия път.

 

"Спрете злото преди то да се появи - но то ще се появи непременно."

2-ро "Glory, glory man. utd." Да!Това идва!Бъдете готови за удара.Ще боли!Казвам от опит.

3-то Тези микроорганизми макар и много луди и глупави са победоносна в битка.

4-то Ами на Съдния ден Авел-овците ще ги натъпат за възмездие.

5-то Петото няма да е като 2015-тото на Леснар ами ще е като вулкан-ът Везувий.

 

Надявам се, че успявате да ми следите мисълта!

Писано от:Марин Цонев (останалите не ги виждам много-много, освен Лемито)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 месеца по-късно...

Добре де никой не ми драсна един коментар да ме подкрепи малко.1 час писах.Драснете едно "браво" поне.Вижте кво разследване ви правя като на Шерлок Холмс.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Сподели

×
×
  • Добави ново...