Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Регионални телевизии с излъчване в интернет

Yavor73

Препоръчан отговор

Здравейте съфорумци! Любител съм на Регионалните Български Телевизии и ви моля ако знаете или имате линкове ( m3u) за регионалните телевизии МОЛЯ да споделите програми като :

1.Еском Хасково ,
2.Кракра Перник,
3.Шумен Тв ,
4.Видин Вест,
5.Кисс 13 Русе,
6.Евроком Царевец,
7.Делта Тв Русе,
8.Исперих Тв
9.Дияна Тв Ямбол,
10.Тв Черно Море Варна,

11. Тв Варна,

12.Рила Тв и т.н.

Благодаря предварително на всички отзовали се и нека да запълним задружно липсващи БГ канали ,като най-вече ще ги ползвам лично и няма да разпространявам из нета с цел да не се комерсиализира идеята 🤫

Канали като, Дартс,Римекс,Канал 0,NTV,Враца,ТвЗагора и Стара Загора вече имам и мога на лично да споделя за който се интересува ..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, woobu написа:

Ти като моята враца ли гледаш?

vraca.jpg

https://cdn1.mobiletv.bg/T8/tv_vratsa/tv_vratsa_794613_850k.m3u8?checkedby:iptvcat.com

преди 37 минути, дpъндю написа:

в този сайт има линкове

https://www.bgtv-online.com/
541455293_Bitmap.jpg.a1402328d3593fd1fee30c1ae155ddb9.jpg

https://play.tvn.bg/TVNweb/tracks-v1a1/mono.m3u8

Тази програма на компанията,нали ?

преди 4 минути, Yavor73 написа:

https://cdn1.mobiletv.bg/T8/tv_vratsa/tv_vratsa_794613_850k.m3u8?checkedby:iptvcat.com

На лаптопа имам предвид

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Yavor73 написа:

аз телевизия не гледам
просто ти дадох сайт с линкове към телевизии и начин за запис на .m3u линк за популярни плеъри като VLC, POTplayer, SMplayer и т.н.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 8 месеца по-късно...

Въртяхте, сухАхте и преебахте тв враца заедно с целия лист.

Ама истина е, че в ада само при българите нямало пазач на казана, защото който се пробвал да избяга, другите го дърпали обратно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 година по-късно...
на 11.11.2020 г. в 18:51, Yavor73 написа:

Здравейте съфорумци! Любител съм на Регионалните Български Телевизии и ви моля ако знаете или имате линкове ( m3u) за регионалните телевизии МОЛЯ да споделите програми като :

1.Еском Хасково ,
2.Кракра Перник,
3.Шумен Тв ,
4.Видин Вест,
5.Кисс 13 Русе,
6.Евроком Царевец,
7.Делта Тв Русе,
8.Исперих Тв
9.Дияна Тв Ямбол,
10.Тв Черно Море Варна,

11. Тв Варна,

12.Рила Тв и т.н.

Благодаря предварително на всички отзовали се и нека да запълним задружно липсващи БГ канали ,като най-вече ще ги ползвам лично и няма да разпространявам из нета с цел да не се комерсиализира идеята 🤫

Канали като, Дартс,Римекс,Канал 0,NTV,Враца,ТвЗагора и Стара Загора вече имам и мога на лично да споделя за който се интересува ..

Някоии за Исперих тв да има

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...