Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте, купувам си ваучер всеки месец(или по-точно,когато ми изтече текущия ваучер). Утре ,на 1.12.2020 ми изтича текущия ваучер. Брат ми не е на ваучер, а плаща такса всеки месец. Можете ли да ми кажете как той да изпрати смс и така да се зареди моя телефон с нов ваучер, без да ми се налага да излизам до easy pay. От това, което прочетох, той трябва да изпрати смс до номер 1616 и в този смс трябва да пише 08XXXXXXXX,YY , където 08XXXXXXXX е МОЯТ номер, а YY е стойността на ваучера, в случая 10,защото ще купя ваучер от 10 лв.  Правилно ли съм разбрал или начина е съвсем друг?И тази сума 10лв. ще му я удържат, когато той отиде да си плаща сметката ли?    И двамата сме към а1.                              Благодаря    

Редактирано от jeans
пропусната информация (преглед на промените)

Кой е оператора?

Теленор :

Цитат

Еднократното презареждане на кредит става по един от следните начини:

Чрез SMS:

Изпратете безплатно съобщение към номер 1818 със съдържание „08XXXXXXXX,Y”

08ХХХХХХХХ е номерът на получателя, а Y е сумата − цяло число между 8 и 15 лв.

Отделните елементи на съобщението (номерът на получателя и сумата) следва да се изписват отделени само със запетая, без интервали между тях.

През My Мenu:

Изберете *123# от клавиатурата на телефона си и натиснете OK/бутона за набиране. След като се появи менюто с опции за различни проверки и налични услуги, въведете 5(Uslugi), после 2(Uslugi za predplateni nomera), а накрая 1(Prezarezhdane na predplaten nomer).
Остава само да въведете номер на получател и сума в лева (в цяло число, между 8 и 15 лева) и да изчакате резултата от транзакцията.

През МyTelenor портал:

Необходимо е да имате регистрация в МyTelenor портал. За регистрация в МyTelenor портал, посетете следния линк След като се регистрирате в портала, въведете мобилен номер и парола за достъп и последователно изберете „Онлайн плащане“ и „Еднократно презареждане“. В следващите стъпки въведете номера на предплатена карта, сумата, която ще зареждате, както и кода, получен чрез SMS.

https://www.telenor.bg/bg/services/автоматично-презареждане-на-b-connect#node-content-30410

Виваком :

Цитат
  1. Въведете от Вашия мобилен телефон *137# и натиснете зелена слушалка;
  2. Ще се визуализира следното съобщение: "Molya, vavedete zhelanata suma v leva v XX.XX format.";
  3. Въведете желаната сума в лева и натиснете бутон за Изпращане;
  4. Въведете мобилния номер, който ще презареждате в някой от следните формати: 087yyyyyyy; 87yyyyyyy; 35987yyyyyyy; 0035987yyyyyyy; +35987yyyyyyy и натиснете бутон за Изпращане;
  5. Ще получите съобщение за потвърждаване/отхвърляне на транзакцията;
  6. За да потвърдите презареждането на сумата, въведете цифрата 1, а за да отмените транзакцията, въведете цифрата 2;
  7. Натиснете бутон за Изпращане;
  8. Като потвърждение за успешното презареждане, двете страни на транзакцията ще получат уведoмителни SMS-и.

https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/predplatena-karta/prezaredi-prijatel

А1 :

Цитат

A1 меню също е вариант за презареждане на предплатена карта. За целта абонат с договор към А1 България трябва да влезе в менюто с набиране на *123# и да избере A1 Uslugi и опция Zaredi Predplatena karta A1. Въведи номера на предплатената карта, която желаеш да заредиш и избери сума за презареждане – 7, 10 или 15 лв. Заредената сума се отразява в следващата месечна сметка на абоната, който е направил презареждането презA1 меню.

https://www.a1.bg/prepaid-prezarezhdane#faq_9

Edit : Важно условие е и двамата да сте към един и същи оператор.

• Автор

Благодаря за отговора! Към А1 съм .Само да попитам нещо, което преди малко ми казаха,че е възможно да е проблем . Ако текущият ми ваучер изтича утре, то ако презаредя с смс нови 10 лв., това значи ли,че все едно съм с нов ваучер или това ново презареждане на 10 лв. върви със срока на текущия ваучер?Т.е. моя ваучер като изтича на 1.12, ако днес брат ми ми зареди още 10 лв. с смс, то тези 10лв от утре няма да мога да ги ползвам,т.е. тия 10 лв. не идват с нов срок от 20 дни, а са свързани със стария срок. Това така ли е наистина?

Новото зареждане подновява срока на валидност ако сумата покрива минимума изискван от оператора за подновяване валидност.

Какви са тея ваучери на А1 дето трябва да ги зареждаш всеки месец? При Примата само безплатните минути са за един месец иначе през 3 месеца трябва да я презареждаш с 7 или повече лева за да не ти откраднат натрупаната сума в сметката тея мръсници от А1 (прекръстиха се от ментел на А1 ама същите крадци си останаха)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.