Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Невъзможност за логване в акаунт на Windows 10

Vayu.Ap

Препоръчан отговор

Здравейте, 

Интересувам се има ли как да се преодолее омагьосаният кръг в който попаднах или ще трябва преинсталация. Въпросният компютър нямаше нет, нито на вътрешната, нито с външна лан карта. Картите бяха налични/ инсталирани правилно, но никаква връзка.  Оказа се че Windows 10 стартира в Selective StartUp, a не в Normal Mode. Опитах се да променя опцията, но при рестартиране пак се стартира като Selective. Реших да опитам Diagnostic StartUp да пробвам през него да избера Normal Mode. Сега вероятно не е трябвало но вече е свършен факт. Понеже компютърът беше защитен с пин, при новото рестартиране ми изписа     "Нещо се случи и вашият пин код не е наличен. Щракнете, за да зададете отново вашият пин код" . При опцията настройка на моя пин нищо не се случва, при опция за влизане обаче идва другата греда, че иска парoлата на майкрософт акаунта, но детето на моя приятел я е забравило. Смениха я, но новата компютърът не я разпознава, тъй като няма връзка със сървърите вероятно. От опцията забравена парола нищо не става, вероятно заради интернета. В момента Safe Mode, конзолата също не са достъпни без паролата, но честно казано дори и да премахна папката ngc (ако въобще ми даде без паролата) или през конзолата да я ресетна тази папка, доколкото разбрах отговаря за етапа с пин кода, пак ще поиска паролата от акаунта при влизане. Въобще има ли вариант новата парола да стане активна на този компютър или да възстановя пин кода? Благодаря предварително!    

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, цър-вул написа:

Има вариант да се направи ресет на паролата/пина за акаунта.

Благодаря ти, ще опитам утре сутрин. Лека нощ!  Поздрави! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това става много лесно в Windows PE среда. Такава среда е дискът на sergeistrelec ru - създава се зареждаща флашка и машината се зарежда от нея.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 часа, цър-вул написа:

Това става много лесно в Windows PE среда. Такава среда е дискът на sergeistrelec ru - създава се зареждаща флашка и машината се зарежда от нея.

Преди да ми постнеш какво точно да сваля, вече бях направил бутваща флашка с програмата на Lazesoft. За съжаление безплатната версия успя да отвори администраторския акаунт,  но не и потребителския. Искаше ми платената версия за потребителския, затова после свалих това което си предложил и с първата програма която пробвах стана. Аз имам флашка и с hiren's boot cd, но там нещо не успях да открия снощи подобна програма. Мерси още веднъж, сега остава да успея да оправя нета и няма да преинсталирам. Поздрави и хубав декември месец с всичките му празненства! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...