Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изображение с хиперлинкове за фейсбук

Препоръчан отговор

Търся решение на следния проблем

Трябва ми програма (безплатна), която да може да създде изображение, публикуемо във фейсбук, което да съдържа хиперлинкови области, на които като кликнеш да те изпрати на различни старници от фейсбук.

Аз създадох подобно със Flash, като хиперлинковете ги присвиох на бутони, но по някаква причина swf файла не препраща към страниците, т,е линковете не работят, а когато създам html фаил те работят, но как да го публикувам този html фаил във фейсбук? А и може ли swf фаил да се закачи във фейса и да се отваря от всички потребители без проблем?

Намерих няколко сайта, които предлагат платформи, чрез които можеш да създадеш точно такива файлове, и да ги публикуваш, вкл и във фейсбук, но всички са платени, искат ми да се регистрирам и да им платя за цяла година   .....абсурд!
Това е единична задачка, услуга на приятел и инито аз нито приятеля бихме платили такива пари за удоволствието!

Аз не съм факир със Flash... знам принципно как да създавам основни неща които работят, но може да бъркам в подхода си към проблема.
Имам и новата му версия Animate, но там съвсем се загубих!

Има ли някой от потребителите на форума опит с подобен проблем?
Може ли някое приложение за андроид или мак да свърши работа?

Благодаря предварително

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Freem@n написа:

Не мисля че подобно нещо е възможно у фейса.

За такива цели се прави собствен сайт.

Благодаря Freem@n,
Има сайтове, които предлагат платформи, които правят точно това (поне така твърдят). Предполагам изображението седи на техен сървър и те някак си го препращат към фейса,
Интересува ме как? Не стигнах до закачането за фейса, защото след час игра реших да видя какво се е получило и той ми каза че трябва да си платя....!!! С това трябваше да почне!
Та може, но как го прави.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...