-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Горещи теми в момента
-
- 41 отговора
- 441 прегледа
-
За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2021година. ☀️ 1 2 3 4 504
от barbuncela, в Празни приказки и забава
- 12594 отговора
- 272370 прегледа
-
- 2684 отговора
- 65601 прегледа
-
-
Подобни теми
-
от ZTT7
Здравейте. Имам проблем с качването на един клип в канала си, който изтеглих от мрежата и на който поставих субтитри, но има фонова музика, която се оказва е с лиценз, поради което ми дава, че има иск за нарушаване на авторски права. Канала от който изтеглих клипа е решил този проблем, като под видеото, неизвестно за мен как, е упоменал - Коя е песента, Кой е изпълнителя, Кой е албума, Кой е автора и най вече, че Лиценза е в полза на YouTube от някакви там компании и 9 сдружения за музикални права. При качването на видеото не открих възможност някъде това да упомена и аз, за да не бъда в нарушение! Изгледах няколко видеа на youtube в които уж обясняват кое - как е, и що е, но за това не чух и дума. Има ли някой който да е в час с тези лицензи и да знае как стават нещата? Ще бъда много благодарен!
-
от Бонбон с катран!
За YT имало 2 програми за теглене на плейлист, едната давала грешка на почти всички плейлисти, а другата не откривала плейлиста. Програма или сайт за теглене на канал не намерих. Дано съм помогнал на някого с този пост.
Ето този плейлист искам да сваля - MCM (Monte Carlo Musique)
-
от kolon
здравейте,
от доста време ми прави впечатление, че на някои видеа в youtube не може да се види датата им на качване. как мога да разбера кога едно такова видео е качено и защо на някои се вижда датата на качване, а на други не?
-
от dream3dprint
Здравейте. Наскоро намерих много полезен ад он за тубата. Казва се Youtube color filters - https://chrome.google.com/webstore/detail/youtube-colors-filters/ojgmbbegpppllieiibjipgbpbnmonofi
След като го инсталирате, отваряте тубата, натискате на ад-она и така ще може да регулирате brightness, contrast, saturation и други. Пробвах го и наистина прави чудеса. Досега все едно съм гледал тубата 10 нива надолу.
-
от kolon
здравейте!
възможно ли е по-старите версии на android os да са несъвместими с последните мобилни версии на youtube от google play така че да е невъзможно последната мобилна версия на youtube да се инсталира на такива телефони?
-
-
Дарение
Препоръчан отговор
Добавете отговор
Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.