-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Горещи теми в момента
-
- 33 отговора
- 334 прегледа
-
За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2021година. ☀️ 1 2 3 4 504
от barbuncela, в Празни приказки и забава
- 12591 отговора
- 272301 прегледа
-
- 2681 отговора
- 65548 прегледа
-
-
Подобни теми
-
от David Andreev
Здравейте, колеги.
Купих си онлайн магазин и после платих за тема, но в крайна сметка се оказа, че съпорта не могат да ми помогнат.
Визуализацията на мобилни устройства куца и ще се радвам, ако някой ми помогне...
www.efekten.com
Не на всеки телефон е така, но от моят се вижда така
Бих искал да променя изгледа, логото да се вижда изцяло и бутона в ляво да е малко по голям съответно и по центриран някак си...
Или логото на 1 ред и после другото
Не знам кой е файла отговарящ за това...
Благодаря ви.
-
от Атанас Димов
Здравейте понеже съм невеж във тази тема искам да започна нещо мое което ми е като хоби. Нещо като блог-сайт ще се споделят публикации анкети видеа и тн. Но не мога да разбера дали да взема споделен хостинг или wordpress много ми е чудно ... спрял съм се на един сайт от който да си хостна зададох въпроса си към тях като обясних какви намерения имам но за жалост нямам отговор мина достатъчно време затова питам тук
-
от Simona Yan
Здравейте, извинявам се ако вече има такава тема...
Искам да създам страничка от която мога да печеля пари тоест да има повече посещения.
1. да помага на хора да си намерят работа тоест 2 раздела предлагащи и търсещи.Да сложа и реклами по-късно за да печеля пари.
2.блог да пиша нещо и другите да пишат...
3.имам много тетрадка с планове по различни предмети.Слагам подраздели бг,мат...и пиша плановете и учениците сега като гледам нищо не пишат ,а искат на готово...50ст на месец и така.
Нямам друга идея за сега ще се радвам за мнението ви
-
от gkon93vg
Привет,
Продавам домейн за уейбсайт, който досега е използван в Англия.
Ето информация за него:
Име: Rubbish Less
Платформа: Wordpress
Ниша: извозване на отпадъци и рециклиране
Посещаемост: 35/40 посещения месечно
Цена: По договаряне
За кого е подходящ: за хора с установен сходен бизнес или за тези, които тепърва имат визия за стартиране на такъв.
За повече детайли, свържете се с мен тук или на лично съобщение.
-
от Митко Симеонов
Аз съм нов извинете ако това което ще напиша е за грешен раздел. Направих си сървар във една нова програма казва се five m това е модификация на gta v online ,направих си сървар ама незнам как до го публикувам и как да направи я ip и port за моят сървар.(порта трябва да 30120)
Благодаря предварително.
-
-
Дарение
Препоръчан отговор
Добавете отговор
Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.