Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Здравейте, някой може ли да ми помогне по Дискретна математика(автомати)?

nasko.stanoevv

Препоръчан отговор

Първо, извинявам се за УЛТРА оффтопика. 

Защо по дяволите ще учиш нещо такова, а ще питаш за помощ по форумите?! Това значи, че грам не го разбираш. Както мен примерно. Това ми е на китайски - буквално! Аз веднага бих сменил това, което уча. Директно спирам да се занимавам, ако стигна до там, да питам за такива неща, то тогава няма ниакакъв смисъл да се занимавам изобщо! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цитат

Дискретната математика е полезна при изучаването и описването на обекти и задачи в сферата на компютърните науки – например компютърни алгоритми, езици за програмиране, криптография, автоматично доказателство и софтуерно разработване.

от тук

:offtopic_s:

Принципно дори да си плати автора, то дали ще разбира от въпросната наука или му трябвам за  да си купи диплома, защото сега е модерно да си IT специалист. 

Аз лично не одобрявам такава помощ, защото ще обезценя труда на неговия преподавател. Ще повредя образователната система. Трябва ли?!

НО, автора има проблем и е задал тема, въпрос, и всеки може на ЛС да му продаде решението. Това е ... Други пък може да проявят творчество по отношение как се решават такива задачи. 

Или може би темата е тест до колко тук има знаещи, които срещу пари да дадат знанията си на този който плаща ...  Не знам ... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, dioib написа:

от тук

Принципно дори да си плати автора, то дали ще разбира от въпросната наука или му трябвам за  да си купи диплома, защото сега е модерно да си IT специалист. 

Аз лично не одобрявам такава помощ, защото ще обезценя труда на неговия преподавател. Ще повредя образователната система. Трябва ли?!

НО, автора има проблем и е задал тема, въпрос, и всеки може на ЛС да му продаде решението. Това е ... Други пък може да проявят творчество по отношение как се решават такива задачи. 

Или може би темата е тест до колко тук има знаещи, които срещу пари да дадат знанията си на този който плаща ...  Не знам ... 

Аз в момента работя това което уча, но до момента това не ми се е налагало да го използвам не мисля, че този предмет ще ми е полезен. Затова и не го уча.

преди 5 часа, dioib написа:

от тук

преди 6 часа, ostavime написа:

Първо, извинявам се за УЛТРА оффтопика. 

Защо по дяволите ще учиш нещо такова, а ще питаш за помощ по форумите?! Това значи, че грам не го разбираш. Както мен примерно. Това ми е на китайски - буквално! Аз веднага бих сменил това, което уча. Директно спирам да се занимавам, ако стигна до там, да питам за такива неща, то тогава няма ниакакъв смисъл да се занимавам изобщо! 

Аз в момента работя това което уча, но до момента това не ми се е налагало да го използвам не мисля, че този предмет ще ми е полезен. Затова и не го уча.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...