Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


Здравейте имам нужда от помощ с тази задачка сорс кода трябва да е във Visual Studio.Въвеждане на числова редица (число по число) и след приключване на въвеждането, извеждането й на екрана (наведнъж – едновременно на всички числа в реда на тяхното въвеждане). Дефинирайте каквито прецените контроли в графичния интерфейс и променливи в сорс-кода – избор на програмиста. 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сериозно ли те затруднява задача, при която трябва да събереш входа от потребителя и да го изведеш в същия ред? Нищо ли не ви учат в това училище, че на такива елементарни задачи нищо не можеш да измислиш? Поне в google да беше потърсил как става, досега 10 пъти щеше да го направиш! Какво написа до момента?

 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 минути, Raze написа:

Сериозно ли те затруднява задача, при която трябва да събереш входа от потребителя и да го изведеш в същия ред? Нищо ли не ви учат в това училище, че на такива елементарни задачи нищо не можеш да измислиш? Поне в google да беше потърсил как става, досега 10 пъти щеше да го направиш! Какво написа до момента?

-До точно един масив и то там на татък не знам какво трябва да направя. Принципно ни учат но пропуснах материал и за това помолих за решение 

преди 3 минути, Raze написа:

 

 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А може ли решението, защото нямам възможност в момента да го направя този сорс код

преди 9 минути, Raze написа:

А може ли решението


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 17 минути, darinaaxx написа:

А може ли решението

Айде малко мисъл де :

using System;
 
namespace Sample
{
	class Test
	{
		public static void Main(string[] args)
		{
			Console.WriteLine("C# is cool");
		}
	}
}

Резултат :

C# is cool

 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 минути, Bubbles написа:

Айде малко мисъл де :

using System;
 
namespace Sample
{
	class Test
	{
		public static void Main(string[] args)
		{
			Console.WriteLine("C# is cool");
		}
	}
}

Резултат :

C# is cool

 

Добре явно аз съм останала с други впечетления за този сайт мислех, че помагате с дадени задачи!

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Безплатен обяд няма. Ако имаш някакво решение и затруднения с него, може някой да помогне, но наготово да ти решава ей-така задачи за без пари, едва ли някой ще се навие. Пробвай в някой от тези сайтове:

https://kursoviraboti.com/

http://kursoviraboti.eu/

https://www.tetradka.bg/bg/

А ако искаш да научиш нещо, може да пробваш тези уроци или други сайтове, има колкото искаш, включително и youtube:

https://csharp-book.softuni.bg/chapter-01-first-steps-in-programming.html

 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, Raze написа:

Безплатен обяд няма. Ако имаш някакво решение и затруднения с него, може някой да помогне, но наготово да ти решава ей-така задачи за без пари, едва ли някой ще се навие. Пробвай в някой от тези сайтове:

https://kursoviraboti.com/

http://kursoviraboti.eu/

https://www.tetradka.bg/bg/

А ако искаш да научиш нещо, може да пробваш тези уроци или други сайтове, има колкото искаш, включително и youtube:

https://csharp-book.softuni.bg/chapter-01-first-steps-in-programming.html

 

имам някакво решение до момент,но ми казаха че имам няколко грешки 

 

using System;

public class Exercise1

{

public static void Main()

{ int i;

Console.Write("\n\n");

Console.Write("Display the first 10 natural numbers:\n");

 Console.Write("\n\n");

Console.WriteLine("The first 10 natural number are:");

for (i=1;i<=10;i++)

{ Console.Write("{0} ",i);

} Console.Write("\n\n"); } }

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами тук не виждам дефиниран масив или списък, където да се пазят стойностите, също не се вижда и опция за въвеждане на данни от потребителя в липсващия масив. Накрая има някакво извеждане, което пак не е ясно откъде и какви стойности взема.

 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от darinaaxx
      Здравейте моля за помощ с тази задача: Създаване на калкуллатор за шестнайсеична бройна система. Програма трябва да е във visual studio 
    • от martin0566
      Вие използвате ли  Nvidia Geforce Now Cloud Gaming? Аз лично го ползвам откакто е излезнал извън бета версията и съм горе-долу доволен. Понякога е пикселизирано, понякога не,защото сървърите понякога са натоварени, но по-често върви без проблем. Кажете какво е вашето мнение на Geforce Now.
    • от Анита Христова Трифонова
      И ТАМ НОМЕР-СИЛЕН СЪПРОВОД,ЧЕ ДА НЕ СЕ ЧУВАТ ДЕЦАТА.НИЩО ЧУДНО,БОЙКО АЛЕКСАНДРОВ- БОХОТСКИ  УЧИТЕЛ ПО ГЕОГРАФИЯ СЕ ПРОЯВИ С ТЕХНИКИТЕ СИ.  ХЕМ ГО ПРЕДУПРЕДИХ КАТО МОЙ СЕЛСКИ, НО МОЖЕ ДА Е БИЛО ЗАЛОГ ДА ПРОВАЛИ ДЕЦАТА, НО ТАКА И ТАКА НЕ СТАНА ДИРЕКТОР НА УЧИЛИЩЕТО, ЗА КОЕТО СЕ НАТИСКАШЕ. Остана си просто момче.
      sekirata Niamalo mikrofoni obache samo za horistkite
      sekirata Pei uchilishtno zvunche 
       
    • от Нелина
      Здравейте! Може ли някой да ми помогне с тази задача, опитах се сама но нея разбирам. Не мисля да следвам с математика, а със съвсем друго, така че не е проблем за неразбирането ми по мат...
      Моля хора от сорта на ,, АААА АКО ТИ ДАДЕМ, КАК ЩЕ СЕ НАУЧИШ ДА РЕШАВАШ" да не пишат под коментарите. Никога не съм била добра по математика. Повтарям няма да кандидатствам с математика. Опитаха се да ми обяснят решението на тази задача, просто не мога да разбера, от малка не разбирам нищо по математика. Та моля да няма агресивни коментари, ако нещо не ви е харесало по тази тема, подминете, никого не карам да ми помогне. Благодаря предварително! 

    • от Нелина
      Ако някой може да помогне, бих бил благодарен. Задачите са на снимката. 
      2 задача ми е по- важна

  • Дарение

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване