Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

РАМ памети за лаптоп

Виж решението Разрешен от Profruit,

Препоръчан отговор

Имам един  Packard Bell TE11 с 4 гибайта рам памет DDR3 PC3 12800. и имам още една рам памет 4ГИГАБАИТА пак такава DDR3 PC3 12800 обаче е DDR3L - 1.35V

СТАват ли да работят заедно да ги сложа на лаптопа? или лаптопа не работи с памети DDR3L ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Решение

Проверете каталога на L - паметта, дали поддържа работно напрежение 1.5V. В повечете случай памети на 1.35V работят на 1.5V.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Profruit написа:

Проверете каталога на L - паметта, дали поддържа работно напрежение 1.5V. В повечете случай памети на 1.35V работят на 1.5V.

Здравейте. Незнам дали поддържа - това е рам паметта Ramaxel RMT3170EF68F9W-1600 4GB PC3-12800 ddrl3L

а пък в момента на лаптопа има 4 гигабайта 12800 elpida ама не е ddr3l а е чисто ddr3

Благодаря

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Raze написа:

Сложи и тествай, това е най-сигурния начин. Другото е в теорията на вероятностите.

значи да сложа таз плочка ddr3L на празния слот и да вклуча да видя дали ще тръгне лаптопа заедно с таз дето е в него сега дето не е L?

Да не вземе да изгори лаптопа? Благодаря

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм пробвал, при мен не изгоря, просто не тъгна лаптопа, като я махнах си работи с другата.

Лаптопа е друг модел, схемата с паметите беше съшата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Can you use DDR3 and DDR3L together?
DDR3 cannot run at the low voltage, however DDR3L can operate at both low and standard voltage. So at standard voltage, DDR3 and DDR3L can be used together.Nov 24, 2017

Чичко гугъл не хапе

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...