Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

РАМ памети за лаптоп

Featured Replies

Имам един  Packard Bell TE11 с 4 гибайта рам памет DDR3 PC3 12800. и имам още една рам памет 4ГИГАБАИТА пак такава DDR3 PC3 12800 обаче е DDR3L - 1.35V

СТАват ли да работят заедно да ги сложа на лаптопа? или лаптопа не работи с памети DDR3L ?

Проверете каталога на L - паметта, дали поддържа работно напрежение 1.5V. В повечете случай памети на 1.35V работят на 1.5V.

• Автор
преди 8 минути, Profruit написа:

Проверете каталога на L - паметта, дали поддържа работно напрежение 1.5V. В повечете случай памети на 1.35V работят на 1.5V.

Здравейте. Незнам дали поддържа - това е рам паметта Ramaxel RMT3170EF68F9W-1600 4GB PC3-12800 ddrl3L

а пък в момента на лаптопа има 4 гигабайта 12800 elpida ама не е ddr3l а е чисто ddr3

Благодаря

• Автор
преди 9 минути, Raze написа:

Сложи и тествай, това е най-сигурния начин. Другото е в теорията на вероятностите.

значи да сложа таз плочка ddr3L на празния слот и да вклуча да видя дали ще тръгне лаптопа заедно с таз дето е в него сега дето не е L?

Да не вземе да изгори лаптопа? Благодаря

Аз съм пробвал, при мен не изгоря, просто не тъгна лаптопа, като я махнах си работи с другата.

Лаптопа е друг модел, схемата с паметите беше съшата.

• Автор

А стига бе. Стана бе хора. ЕДНАТА е 1.5v другата 1.35v и тръгна. Сега съм с 8 гигабайта рам 

157027899_1533717213494249_3974450878779

Can you use DDR3 and DDR3L together?
DDR3 cannot run at the low voltage, however DDR3L can operate at both low and standard voltage. So at standard voltage, DDR3 and DDR3L can be used together.Nov 24, 2017

Чичко гугъл не хапе

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.