Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте, бихте ли ми казали дали мога да сложа повече от една видео карта на дъното ми, как става това и какво е нужно. Благодаря предварително!

Модел на дъното - MPG B550 GAMING CARBON WIFI (MS-7C90)

Много лесно става - вземаш втора видеокарта и я поставяш във втория слот. Вече дали захранването ще ти стигне и каква е целта на занятитето, марка и модел на захранването, на сегашната видеокарта и на новата - с информаицята, която си дал - това може да ти се отговори.

Както е и важно дали ще ти се събере в кутията.

• Автор

Сегашната ми е 5700xt и обмислям да си сложа 3060 , но никога не съм имал 2 карти и затова питам. Захранването ми е на super flower 850w gold, кутията мисля че е Lian Li Mesh II. Също така да попитам дали трябва да е свързана и втората карта към монитора или не е задължително. Благодаря.

С тази 3060 е малко греда работата. Трябва да е на PCI-E 3.0 слот, поне на х8 скорост и драйвера, който я отключва, иначе ще изкарваш около 2.5/2.8 евро/ден. Аз я смених за 3070.

Иначе картата е доста ефективна - с подходящ клок и намаляване на мощността, хашрейта и стига до 47-48 MH/s и консумация под 120 вата. За сравнение, на новата ми RTX 3070 успявам да докарам малко над 60 до към 62 MH/s и 130 вата.

• Автор
преди 5 часа, Raze написа:

Иначе картата е доста ефективна - с подходящ клок и намаляване на мощността, хашрейта и стига до 47-48 MH/s и консумация под 120 вата. За сравнение, на новата ми RTX 3070 успявам да докарам малко над 60 до към 62 MH/s и 130 вата.

а знаеш ли от къде мога да си купя 3070, понеже не се намират налични никъде

• Автор

За колко си я взел горе доло, ако не е конфиденциално

• Автор

Понеже в ОЛХ повечето са съмнителни, а другите са със доста неразумни цени, дали има шанс ако можеш ако можеш да поразпиташ дали може да се намери една карта. Бих платил и малко отгоре за услугата. 

Никакъв шанс, доста хора чакат, ако изобщо излезе нещо. И за моята ми предлагат по-висока цена, отколкото я взех, но не я давам.

• Автор

мерси все пак, а да попитам понеже имам 2 слота на дъното тоест трябва да е в 1 от 2-та така ли ? (за 3060)

По-горе съм ти писал. Принципно трябва да работи и на втория слот с максималния хашрейт, като ползваш драйвера, който я отключва. Трябва и да има включен монитор към нея или има dummy куплунзи, които имитират включен монитор. При мен не мога да тествам на втория слот или с 2 карти, понеже новата карта е много голяма и широка и за другата няма място на долния слот, а и кутията ми не е от най-големите, за да сложа новата на втория слот например и 3060 на първия.

Така или иначе, ако вземеш 3060, ще е по-мощна от старата ти карта и можеш да си я ползваш за основна, а втората постоянно да копае. Като не ползваш 3060, тогава я включвай и нея да копае, като съответно и намалиш мощността и и клокнеш паметта.

• Автор

а волтажа на колко е добре да бъде показва ми mV еденица в афтър бърнара

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.