Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със сдвояване на камера

Featured Replies

Здравейте,закупихме камера Mibao, нова,без кутия,внос от чужбина,не знам точно от къде. Изтеглихме приложението YI Iot,всички ок,успешно сканира QR кода,казва свързване с Wi-Fi и до там. Пробвахме с друг телефон,друг Wi-fi,с друго приложение,но не става. Някой има ли представа какъв е проблемът?

IMG_20210530_121255074.jpg

16223660409631875262247.jpg

А самото приложение иска ли ви имеил адрес или не сте забелязала? Тоест, регистрация през имейла. Най важното. Прочетохте ли пълната процедура за инсталация на камерата!

преди 16 минути, Rossito написа:

Не,влезнах през Facebook.

преди 16 минути, Rossito написа:

Не,влезнах през Facebook.

Так получи ли се - през Facebook.   След това изключете всичко и компа и след минута отново включете устрайствара, за да се убедите че и такъв начин е възможен. Ако ли не - както съм ви написал. В инструкцията на камерата това задължително е упоменато.

Допълнено: Само си помислете ако се случи да ви блокират или хакнат  Facebook - ка (дано не се случва) , как камерата ви увисва и не можете да я ползвате. Не го правите като че ли както трябва? Благодаря и приятен ден Ви желая!

• Автор

Да, получи се,поиска начин на сдвояване,wi-fi i parola ,после излезе QR кода,сканира се успешно,но...до там

преди 24 минути, Kolev71 написа:

Так получи ли се - през Facebook.   След това изключете всичко и компа и след минута отново включете устрайствара, за да се убедите че и такъв начин е възможен. Ако ли не - както съм ви написал. В инструкцията на камерата това задължително е упоменато.

Допълнено: Само си помислете ако се случи да ви блокират или хакнат  Facebook - ка (дано не се случва) , как камерата ви увисва и не можете да я ползвате. Не го правите като че ли както трябва? Благодаря и приятен ден Ви желая!

Благодаря ви и на вас!

Инструкцията мила! Отдалеко няма как ва ви се помогне, независимо че много от камерите от този бранш са близки. И всичко се прави така, както е описано, а не както ви се иска на вас. Трябваше да си направите или ползвате готова регистрация, на която сте уверена че помните паролата. След това е много лесно по картинките даже от упътването. Сигурен съм, че ще се справите! Успех от мен.

• 2 седмици по-късно...
Пуснахте ли камерата?
Пуснаха я - в … кошчето!
преди 2 минути, jhoro написа:

Пуснаха я - в … кошчето!

Оф, кога ще влезеш трезвен в техническите теми във форума?
Знаем за тъпото ти остроумие - моля, задръж го за себе си!

Оф, кога ще влезеш трезвен в техническите теми във форума?
Знаем за тъпото ти остроумие - моля, задръж го за себе си!
Споко пич - трезвен съм като краставичка! В момента съм на работа!
А за съветите - прибери си ги … където сам решиш. Би трябвало също да си разбрал, че не ми харесва - някой да ми дава наклон …

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.