Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

online архивиране на FB страница

Featured Replies

Здравейте,

Интересуват ме начини за постоянно архивиране н всичко което качвам и се пише на фейсбук страница създадена. Имам предвид не просто профила, а създадени фирмени и др. страници чрез профила. Да може ежедневно или през няколко часа да се архивира на място различно от фейсбук и да се вижда все едно гледаш страницата във FB. Да не зависи от тях. Да кажем ако речат да махнат клип, който не им харесва и да се оправдаят после, че е имало технически срив. Интересуват ме и платени сайтове, предполагам ако искам през няколко часа да се архивира.

Мерси!

преди 2 часа, petar1234.897 написа:

Да може ежедневно или през няколко часа да се архивира на място различно от фейсбук и да се вижда все едно гледаш страницата във FB. Да не зависи от тях.

Напиши програма за бакъп, препрограмирай Фейсбук системата, първо обаче влез в техния тим и стани програмист на Фейсбук. Стани тяхна поддръжка. После ела да ни попиташ.  :D  Отдавна съм го казал, че децата нямат място на компютъра. Гледай си читанката и не се занимавай с неща, които не са за теб.

Не мисля че има начин да се направи ФБ страница независима от настроенията на бот-модовете и техните настроения.
По-скоро варианта е да си направите собствен сайт под формата на социална медия(има достатъчно платени и безплатни скриптове за за тази цел) и просто да споделяте съдържанието на страницата във фейсбук, така ще можете да си правите бекъп на сайта през определен от вас период, хем няма да заивисите от това дали някой бот-мод  ще реши че сте накърнили нечии чувства или някой реален такъв е спал на криво.

• Автор
преди 1 час, Bubbles написа:

Не мисля че има начин да се направи ФБ страница независима от настроенията на бот-модовете и техните настроения.
По-скоро варианта е да си направите собствен сайт под формата на социална медия(има достатъчно платени и безплатни скриптове за за тази цел) и просто да споделяте съдържанието на страницата във фейсбук, така ще можете да си правите бекъп на сайта през определен от вас период, хем няма да заивисите от това дали някой бот-мод  ще реши че сте накърнили нечии чувства или някой реален такъв е спал на криво.

да това е добра идея, но не става за вече каченото, нали

преди 1 час, petar1234.897 написа:

да това е добра идея, но не става за вече каченото, нали

Вече каченото ако го има някъде запазено локално се качва на новото място, ако не, се изтегля от ФБ и се качва на новото място.
Има го и варианта само да се изтегли като бекъп за всеки случай, а после на собствената платформа да се сподели каченото направо от страницата във ФБ, което да постави начало на активността на сайта, после вече ще си продължите на обратно, качване на собствения сайт и споделяне на страницата във ФБ.

• Автор
преди 6 часа, Bubbles написа:

Вече каченото ако го има някъде запазено локално се качва на новото място, ако не, се изтегля от ФБ и се качва на новото място.
Има го и варианта само да се изтегли като бекъп за всеки случай, а после на собствената платформа да се сподели каченото направо от страницата във ФБ, което да постави начало на активността на сайта, после вече ще си продължите на обратно, качване на собствения сайт и споделяне на страницата във ФБ.

да, ясно, мерси, но не ми е подходящо. В смисъл нямам време за толкова разправия а и по-скоро излъчванията на живо ще са по-достоверни, като са оригинални на мястото си. Така, че някаква външна услуга за онлайн архивиране на предишни вресии, предполагам няма да е много скъпо. Просто не намирам сайтове в момента, иначе знам че има, но и да стават за ФБ

За първи път чувам за подобна услуга, опитах да потърся но не намирам(може би не формулирам правилно търсенето), но пък виж на какво попаднах : https://www.facebook.com/help/466076673571942

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.