Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся филм, но не мога да го намеря

Featured Replies

Веднъж може би около преди 1/2 месеца бяха давали филм, но единственото което успях да видя от него е, че главния "герой" отива на парти и там намира мацка с която преспива и след това остава при нея  (понеже той май няма къде да отиде) и тя заминава по работа някъде и той се възползва от собственостите ѝ докато я няма като представя всичко за негово и един ден една негова бивша идва да го види ииии това е всичко което успях да видя... Ако не се лъжа актьора беше известен, смисъл един от по прочутите актьори ако не се лъжа. Ако някой се сеща и може да ми каже актьора или името на филма ще съм ви благодарен!

преди 22 минути, Pepenomaly написа:

Веднъж може би около преди 1/2 месеца бяха давали филм, но единственото което успях да видя от него е, че главния "герой" отива на парти и там намира мацка с която преспива и след това остава при нея  (понеже той май няма къде да отиде) и тя заминава по работа някъде и той се възползва от собственостите ѝ докато я няма като представя всичко за негово и един ден една негова бивша идва да го види ииии това е всичко което успях да видя... Ако не се лъжа актьора беше известен, смисъл един от по прочутите актьори ако не се лъжа. Ако някой се сеща и може да ми каже актьора или името на филма ще съм ви благодарен!

Невероятно гледане, а въпросът - още по невероятен. Явно сте ...СЪНУВАЛ!

преди 2 часа, Kolev71 написа:

Невероятно гледане, а въпросът - още по невероятен. Явно сте ...СЪНУВАЛ!

Не знам дали е сънувал, но определено сценарият е подходящ за филм за след полунощ.

преди 7 минути, JKirilov написа:

Аз. като по-прост, бих се

я има! ;)

Някъде да виждаш цитираното от теб   -  "възползвал от собственостите ѝ докато"   в поста ми?   Ето го: " Невероятно гледане, а въпросът - още по невероятен. Явно сте ...СЪНУВАЛ!"

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.