Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Два акаунта на Viber на един компютър

Featured Replies

Здравейте,

Има ли възможност да се подкарат два акаунта на Вайбър на едно PC?

Изпратено от моят Redmi Note 9S с помощта на Tapatalk

Инсталираш си вайбър и си регистрираш 1 телефон. След това спираш напълно вайбъра. После  изтегляш портативна версия на вайбър, пускаш я и регистрираш 2 телефон. Номерът е когато работи единия вайбър, другия трябва да е напълно стопиран- да няма активни процеси. Портативна има на много места, но ако не намираш ще ти пратя линк. А може и с два броя портативни да стане.

• 1 година по-късно...

може ли да изпратите  линк за портативен вайбър? 

Също малко инф. относно какво ще рече "спираш напълно вайбъра". КАК да го спра напълно?

Лаик съм в материята!!!

Само имайте едно на ум да си влючите архивирането на телефоните, че като се мине от единия на другия се препокрива папката Viber downloads и се губи историята на стария акаунт.

преди 2 часа, radst86 написа:

Също малко инф. относно какво ще рече "спираш напълно вайбъра". КАК да го спра напълно?

Лаик съм в материята!!!

Ето ви една добре работеща портативна версия на Viber!  "Инсталацията" е елементарна. По назад във форума има почти същата тема с описание за "инсталаcия" на  Viber

https://dox.abv.bg/download?id=d21c0ec392

преди 2 часа, radst86 написа:

Лаик съм в материята!!!

Може и от тук да си изтеглите портейбъл версия 19.0.0.1

https://portable4pc.com/viber-for-windows/

преди 26 минути, цър-вул написа:

Стара версия с дупки

Пусни нова версия без дупки тогава!

Ти страдаш от нещо, но аз не съм лекар и не мога точно да определя диагнозата!

преди 47 минути, Kolev72 написа:

Пусни нова версия без дупки тогава!

Ти страдаш от нещо, но аз не съм лекар и не мога точно да определя диагнозата!

от една болест ,която не се лекува- Злоба ! 

преди 11 минути, adersa написа:

от една болест ,която не се лекува- Злоба ! 

На к'во да злобея? На тоята простотия? Че нямаш един грамотно написан и по темата пост.
Разсмиваш ме. Не, просто се дразня на простията

На простотията всеки се дразни. Дори и аз. Всички!!!

Но забележи сега!

Не всеки в този форум е толкова умен и начетен като теб! Бъди уверен, че сега не ти се подигравам, а пиша това, което мисля.

В техническите форуми например, няма такъв човек, който да знае отговорите на въпросите на хората, колкото теб.  За другите раздели, няма да коментирам.

Така или иначе си във форума 24 часа, седем дни в седмицата, предлагам да направим така, за да няма дразги.

Нека всички отговарящи да предоставят правото на глас само на теб и ще  стане мирно и тихо. Ако не вярваш, може да проведем такъв експеримент и ще видиш, че съм прав.

Ако искаш дори, ще се консултирам с Администратора дали е възможно това, дали мога да пусна такава тема, която реално ограничава хората от коментари и ако последният се съгласи, ще я напиша, като те предложим  за отговорник. Предполагам, че никой няма да е обиден затова, че си губи от времето за споделяне по даден въпрос със питащият. Под форуми  колкото искаш. Ще се преместим при "женомразеца" и отново ще сме на линия. Там е много по лесно отколкото в един технически раздел. А и ти ще се разгърнеш още по обширно обслужвайки 10-15 раздела. Макар че постът ми не е свързан пряко с темата, нека ако има и други мислещи като мен си дадат мнението, а питащият, ще го помоля да ни извини.

Павка!

Често пъти ставаш за смях, но си се вманячил до такава степен, че сам не се усещаш. Дори си стигнал до там, че сам си искаш да ти се маркира отговора като "разрешен" За тези точки ли се бориш бре приятел? Освен медал от тиквена кора, те няма да ти донесат нищо друго. Да си натрупал някой лев от форума като активен член? Не вярвам. Днес сме тук, утре ни няма и следващите след нас, ще ни забравят а някои така и няма да ни запомнят след 16-18 годишно присъствие. Къде си тръгнал и ти, бос през лука - не ми е ясно!

Към питащият!

Най сърдечно се извинявам за лирическото отклонение в темата ВИ!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.