Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения и впечатления при използване на кола на оперативен лизинг?

Featured Replies

Здравейте,

Интересува ме тези от вас, които са карали коли на базата на оперативен лизинг, какви впечатления имате по отношения на условия и т.н.? Като изключим, че колата не става твоя, какви съвети бихте дали ако се реша да поема по този път?

Твоя джоб да олеква, на лизинговата компания да натежава.И ти пак да нямаш нищо твое. По-добре изтегли кредит и си купи колата ве мойка. Знаеш, че е твоя и никой не мои ти каже вафла, къде и как да я застраховаш и колко км да караш. 

Хм, дали ще е лизингов кредит към автокъща или потребителски към банка, лихвите са различни основно.... Иначе си дължиш парите дали на къщата, дали на банката... и когато спреш да плащаш, все в жопа....

Така че, се гледа основно лихвата, и условията на договора... останалото е без значение... Колата и в двата случая е твоя, само докато си плащаш... и банката може да ти я вземе, и лизинговата компания... просто по малко по различни начини....

преди 8 минути, Moriati написа:

Хм, дали ще е лизингов кредит към автокъща или потребителски към банка, лихвите са различни основно.... Иначе си дължиш парите дали на къщата, дали на банката... и когато спреш да плащаш, все в жопа....

Така че, се гледа основно лихвата, и условията на договора... останалото е без значение... Колата и в двата случая е твоя, само докато си плащаш... и банката може да ти я вземе, и лизинговата компания... просто по малко по различни начини....

Аве , как точно ще ми вземи банката колата. И да нямам пари да плащам повече, прехвърлям я на моя близка на името и ще ми вземи дедовия. При лизинга е твоя, когато изплатиш цялата кола, а с кредит веднага става твоя. При лизинга има много уловки като лимит на километри на година, къде и как да бъде застрахована колата, кой може и кой не може да я шофира. Все едно под наем. Единия ключ винаги е при тях, както и големия талон. Ако си взимал кола под наем същото е. Обеснявам ти го като на слабоумен иначе няма да ме разбереш. 

преди 45 минути, Граф Монте Кристо написа:

Аве , как точно ще ми вземи банката колата. И да нямам пари да плащам повече, прехвърлям я на моя близка на името и ще ми вземи дедовия. При лизинга е твоя, когато изплатиш цялата кола, а с кредит веднага става твоя. При лизинга има много уловки като лимит на километри на година, къде и как да бъде застрахована колата, кой може и кой не може да я шофира. Все едно под наем. Единия ключ винаги е при тях, както и големия талон. Ако си взимал кола под наем същото е. Обеснявам ти го като на слабоумен иначе няма да ме разбереш. 

Обяснявам като на прост бай Ганя.. Дори да прехвърлиш колата, ще ти вземат друго от банката... и пак ще ревеш ама яко.... апартамента жалкия за 100 хиляди уж еврака ще иде в гъза ти, заради една кола, дето си се направил на тарикат да прехвърлиш на родата...

Ай честито , мало . . . . . . 

Редактирано от Филипов
обида (преглед на промените)

преди 10 минути, Граф Монте Кристо написа:

Банките са го измислили, точно заради такива тарикати като теб. Докато не си платиш кредита, колата си е баш на банката.

току-що, S197 написа:

Банките са го измислили, точно заради такива тарикати като теб. Докато не си платиш кредита, колата си е баш на банката.

Или апартамента ;) дето е уж за 100 илядо евро....

П.С тука в крайните квартали трудно се намират толквоа евтини м/у другото... мхм... и то на 50 и кусур години 

преди 1 час, S197 написа:

Каролев добре, че нямаш банка, че парите на хората изгоряха. Ти наясно ли си, че нова кола излезе ли от магазина губи директно 1/3 от стойноста си?  Само глупендер на квадрат би я поискал за залог. Големия постоянен доход е основния гарант Каролев. Като при ипотечния кредит. Спираш да плащаш запор на заплатата. Да го чете и резания, че е толко зле горкия, пикото му е изпържило сивака отдавна.

преди 2 часа, Moriati написа:

Обяснявам като на прост бай Ганя.. Дори да прехвърлиш колата, ще ти вземат друго от банката... и пак ще ревеш ама яко.... апартамента жалкия за 100 хиляди уж еврака ще иде в гъза ти, заради една кола, дето си се направил на тарикат да прехвърлиш на родата...

Ай честито , мало . . . . . . 

Прехвърлям и апартамента на родата, която го пуска под наем и  драскам за бегето. С 1500 евро на месец от наема и нова кола, само ще обикалям кеф ми Боровец кефф ми Златните, а ти си разтягай рахат локума колко искаш по форумите кое можело и кое не можело.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.