Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преминаване от MS акаунт към локален на Win 10

2249
Виж решението Разрешен от цър-вул,

Препоръчан отговор

ОС: Windows 10 Pro 20H2 build 19042.1110

В момента е с админски акаунт през Microsoft. Създадох локален админски акаунт и искам да махна досегашния и да влизам с локалния. Но не намирам опция за излизане и изтриване на досегашния. В нета също не намирам полезна статия. При стартиране системата автоматично влиза чрез МС акаунт. Една възможност има /според мен/ и тя е да избера опцията Stop signing in to all Microsoft apps automatically, но не знам до какво ще доведе това. Търся съвет.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, 2249 написа:

ОС: Windows 10 Pro 20H2 build 19042.1110

В момента е с админски акаунт през Microsoft. Създадох локален админски акаунт и искам да махна досегашния и да влизам с локалния. Но не намирам опция за излизане и изтриване на досегашния. В нета също не намирам полезна статия. При стартиране системата автоматично влиза чрез МС акаунт.

Я  прочети сам - за какво питаш, ама бавно. И ще се сетиш!

Как ще правиш нещо (редактиране, изтриване) на акаунт - през който си влязъл?

преди 7 минути, 2249 написа:

Една възможност има /според мен/ и тя е да избера опцията Stop signing in to all Microsoft apps automatically, но не знам до какво ще доведе това.

До нищо особено! Просто ще те пита - „Да улазям ли?“

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Логваш се с локалния акаунт!
Winkey+R >lusrmgr.msc 
В левия панел > Users  > в средния панел десен клик по нежелания акаунт> Delete

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, цър-вул написа:

Winkey+R >netplwiz>раздел Advanced> бутон Advanced
Users>в средния панел десен клик по нежелания акаунт> Delete

Явно нямам МС акаунт, а съм си с локален ... ?

spacer.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Решение

https://www.tenforums.com/tutorials/5387-how-tell-if-local-account-microsoft-account-windows-10-a.html

преди 17 минути, 2249 написа:

Явно нямам МС акаунт, а съм си с локален ... ?

spacer.png

Ако си превключил от М$ акаунт към локален е нормално да го няма онлайн акаунтът.
switch-between-local-and-Microsoft-accounts-in-Windows-10-pic1_thumb.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...