Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем след ъпдейт на Windows 10

Featured Replies

Здравейте , след като ми се ъпдейтна снощи Windowsa 10 , рестартирах компютъра и  изписа тази грешка.

Имам SSD което е купено преди 4 месеца , възможно ли е да е дало фира....

Каква може да е другата причина поради която да не  иска да тръгне

Влязох в Bios , мислех да му дам да тръгне от хард диска но ме беше страх да не се прецака нещо...

Може ли някой да каже какво трябва да се направи.

Благодаря предварително за отговора и отделеното време.

4b6ed3b766db6a53948846fd9ab3b4a9.0.jpg

Същия проблем и при мен само на стари машини , които нямат драйвъри за 10 и на горе. Помислете да си инсталирате 8.1 или 7 , но най добре погледнете според дъното на машината за каква ос има драйвъри.

преди 11 минути, Gangosa написа:

Практика го наричам аз

Аз бих го нарекъл недоказано твърдение, защото зад тази ситуация могат да стоят 1000 други причини. До мен работи древна машина с Win 10  и на нея са се случвали точно 2 пъти такива гафове, но не по причиа, че е стара или заради проблем с драйвъри!
Не бълвам злоба - изказвам мнение, на база натрупан опит!
Леле, колко сме чувствителни? И що нападаш като озлобен пинчер?

преди 4 часа, цър-вул написа:

Покажи в BIOS кое е 1. boot device
Ако не е ssd, го задай, ако е - тогава:
https://neosmart.net/wiki/reboot-and-select-proper-boot-device/

Да ти покажа ли злоба и малодушие - реакцията ти на този пост!
Хора с далече по-голям опит са разписали точно тази ситуация. Някъде да виждаш там споменати драйвъри? Тцъ! Тогава, моля, бъди така добър да си траеш! А не да подвеждаш с "огромния" си опит

преди 6 минути, цър-вул написа:

Някъде да виждаш там споменати драйвъри

Нещо повече-нали е работила (машината) преди актуализацията? Как тогава е имало всички драйвери, къде са изчезнали (ако проблемът са те)? Авторът да изпълни препоръката на Цър-Вул или да снима какво е боот-менюто в биоса, да видим първото зареждане какво е. Ако е UEFI, трябва да е Windows Boot Manager, ако го направи от диска, се получава неговият проблем.

За къв чеп ви е десятката тя е омазана по рождение то , че не бяха с принтери , ъпдейти пускайте си седмица и си свиркайте .

току-що, adersa написа:

десятката тя е омазана по рождение

Верно ли? Омазан ти е мирогледът! Народът е каазал:"На кривата ракета, космосът й пречи."

преди 6 часа, цър-вул написа:

Аз бих го нарекъл недоказано твърдение, защото зад тази ситуация могат да стоят 1000 други причини. До мен работи древна машина с Win 10  и на нея са се случвали точно 2 пъти такива гафове, но не по причиа, че е стара или заради проблем с драйвъри!
Не бълвам злоба - изказвам мнение, на база натрупан опит!
Леле, колко сме чувствителни? И що нападаш като озлобен пинчер?

Да ти покажа ли злоба и малодушие - реакцията ти на този пост!
Хора с далече по-голям опит са разписали точно тази ситуация. Някъде да виждаш там споменати драйвъри? Тцъ! Тогава, моля, бъди така добър да си траеш! А не да подвеждаш с "огромния" си опит

Не си ме разбрал. Споменах да погледне какви драйвъри поддържа защото 99% съм сигурен че не поддържа 10 а човека си е сложил 10-ката защото е модерно.

преди 10 часа, bebo_ написа:

след като ми се ъпдейтна снощи Windowsa 10

преди 6 минути, Gangosa написа:

защото 99% съм сигурен че не поддържа 10

Как го е поддържала до тогава? Или не четете, или...

преди 3 часа, NEVADA написа:

Как го е поддържала до тогава?

Както и при мен се получи същата работа. Имам драйвъри за 7 и за 8.1 на сайта на производителя инсталирах 10 работи и след ъпдейт чупи боот сектора и не бутва по никакъв начин. Нека питащия да отговории ще видим.

А потребителя, понеже не се обажда в темата, вероятно е саморазрешил проблема, след като биоса след рестарт е улучил правилното бутващо устройство.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.