Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бегиристайн: Срещу Левски очаквам проблеми

Featured Replies

"Ел мундо Депортиво": Българите са Пепеляшката в група "А".

220x190.jpg

Техническият директор на Барса Чики Бегиристайн прогнозира, че отборът ще има сериозни трудности в група "А".

"Основната ни задача е да бъдем първи, но очаквам да срещнем сериозни затруднения от Левски, Вердер и най-вече от Челси, който ще бъде най-големият ни съперник, заяви Бегиристайн пред в. "Марка". - Действително е по-добре сега да играем срещу Челси, а не по време на елиминациите, когато това крие по-голям риск".

Президентът на Барселона Жоан Лапорта обаче изрази задоволство от жребия.

"Доволен съм, че попаднахме в толкова трудна група, в която трябва да покажем от първата минута нашите качества и не трябва да се отпускаме нито за миг. За пореден път в последните години срещаме Челси, което изглежда се превърна в наша съдба", каза босът, който бе щастлив, че четирима от неговия тим взеха награди за №1 в ШЛ през миналия сезон - Роналдиньо (най-добър играч), Пуйол (защитник), Деко (халф) и Ето`о (нападател).

В същото време "Ел мундо Депортиво" определи Левски като Пепеляшката в група "А". "Шампионът на България Левски е първият местен отбор, достигнал до групите на Лигата. Отборът е напълно непознат за по-голямата част от европейските футболни грандове, включително и за Рийкард", пише изданието, което припомня сблъсъците между двата тима през 1976 г. и не пропуска да спомене, че кръвен враг на "сините" е тимът на Христо Стоичков - ЦСКА.

Незнам колко от Челси и от Вердер обаче с нас ще си имат проблеми ако ни подценят!

Аз понеже съм тука на няколко км от Барселона да ви кажа истината...

никой тука не ни ебава. Даже не ни споменават по встниците. Никъде не пи*е ни*о за Левски...Само *елси,*елси *елси...Дори за вердер не се пла*ат

Ние сме абсол*тните аутсайдери,въпросът е кой от трите отбора няма да се класира. Ние трябва да гоним 3то място,това би бил голям успех.

А,и откак натрупах пове*е впе*атления от европейците ми се промениха предпо*итанията

Няма ве*е да се слу*и да играе Италия с Франция и аз да съм за Италия.

Италианците и испанците са абсол*тни цигани и глупаци,а освен това и страхливци. Всеки ден п дискотеките гледам побои*а между Италианци и французи и французите ги ма*кат,ама яко хем са по малко на брой. Матерациу колко макаронаджийски глави е разбил с проста*ината си е е истина...

Холандия,Англия,Франция и Германия,туй то.

Много мразя да ни подценяват. Господ си знае работата. Тай ще ги ударим Барса, че ще им е по тежко и от вчерашното 3:0 със Севиля. Помнете ми думите!

ОК trapped79. Ай фаним бас. Ще си говорим след първия мач!

аае не се излагаЙ.

На първия мач 100% ще ни подценят! Може и пак да ни бият, но не пречи да си имат проблеми, а нашите както ще са надъхани...

Аз един Х слагам. :)

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

X като гост ще е сериозен успех :)

alex89_m, ако вместо знака на Киево (в подписа), сложиш този на Барса може направо да ги бием :)

Редактирано от bozko (преглед на промените)

Да бе наистина. Оказва се остарял тоя подпис. Споко скоро ще го променя! Емблемата на Киево ще отиде в ляво при другите.

Абеее ...правиме един Х на Челси и побнеда срещу Вердер и сме на 3-то място в групите задължително !!! :hush: Пък ... ако Барселона обере всички други точки имаме шансове и за второ място biggrin.gifbiggrin.gif

Абеее ...правиме един Х на Челси и побнеда срещу Вердер и сме на 3-то място в групите задължително !!! :) Пък ... ако Барселона обере всички други точки имаме шансове и за второ място biggrin.gifbiggrin.gif

Аз пък усещам, че Челси ще са безпроблемно първи (не че ги харесвам), а Барса ще имат и издънки. Дано да са срещу нашите! :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.