Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся съвет за Olympus mju 700

Featured Replies

Някой може ли да ми каже впечатленията си от този фотоапарат

Мисля такъв да си купувам и искам предварително да ми каже някой който е наясно с недостатъците му и за качеството на снимките

За сега ми казаха само че е бавен-което е доста изнервящо :nono:

Зравей !!

Като бивш продавач на техника, бих казал че е добър във всяко отношение зависи на ква пара ще го вземеш. Само съветът ми е да си купиш и xD карта поне 256мб.

За ~510 лева можеш да си вземеш Olympus SP-350. ПЕРФЕКТЕН Е! Истинско бижу.

• Автор

Да добър е този апарат, но аз освен добър искам да е малък и компактен за това се спрях точно на mju 700

Смятай че с такава малка матрица малко кофти ще са ти снимките на 7 мегапиксела... абе поносими :whist:

Иначе щом си решил този апарат, нищо не може да те спре. Няколко съвета: батерията ще те държи около 120-150 снимки (може би и по-малко, и повече - зависи от колко време ти е включен LCD дисплея), снимките при по висока резолюция (над 1600х1200) при слаба светлина много "шумолят" и това не е конкретно за твоя модел, а за всички апарати от mju серията. Olympus използва xD памет карта, които са доста скъпички в сравнение с най-разпространените SecureDigital. Друг недостатък е, както каза, че е бавничък, но главният виновник за това е xD картата :) За други недостатъци не се сещам в момента :P

За удобността - почти всички апарати от mju серията са супер удобни и в компактни размери.

И сега остава въпроса дали да си го вземеш, или не - кажи за какво ще го използваш и досега дали си имал цифров фотоапарат и ще ти кажем дали си струва да го купуваш. ;)

• Автор

Вече го взех

ще пиша дали съм доволен

имах едно дърво досега -Exakta- на Praktica- Ултра боклуци са всички дигитални камери на тая марка

в сравнение с нея тоя е супер

Редактирано от deyanboy (преглед на промените)

Надявам се да ти хареса. Искам да направя една анти-реклама на някои марки фотоапарати. Не знам дали е редно, но все пак е за доброто на потребителите.

Хора, ако сте решили да си купувате цифров фотоапарат и не сте на "ти" с тази техника - съветвам ви да не си купувате апарати/камери: Practica, Mustek, Daisy Multimedia и разберете, че качествен цифров апарат под 250 лева няма да намерите. Колкото и продавачите да ви убеждават в това какви качествени снимки ще прави със "своите ненадминати 8 мегапиксела"...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.