Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows explorer (Windows 11)

Featured Replies

Здравейте колеги. Наскоро бях писал тема относно въпросния ъпгрейд от Windows 10 към Windows 11. Доста са недостатъците, които не ми харесват, лека полека започнах да се примирявам и да очаквам ъпдейти и съответно оправяне на всички дупки по новия уйндолс (по-скоро стария с нова визия). Но има един проблем, който така и не мога да игнорирам. Ще прикача видео клип, за да видите какво точно имам в предвид. Надявам се някой да помогне, ако се е сблъсквал с този досаден проблем. 

Ето линк към видеото, тъй като тук не мога да го кача цялото.

преди 15 минути, Not a programmer написа:

Здравейте колеги. Наскоро бях писал тема относно въпросния ъпгрейд от Windows 10 към Windows 11. Доста са недостатъците, които не ми харесват, лека полека започнах да се примирявам и да очаквам ъпдейти и съответно оправяне на всички дупки по новия уйндолс (по-скоро стария с нова визия). Но има един проблем, който така и не мога да игнорирам. Ще прикача видео клип, за да видите какво точно имам в предвид. Надявам се някой да помогне, ако се е сблъсквал с този досаден проблем. 

Ето линк към видеото, тъй като тук не мога да го кача цялото.

Не мога да видя видеото, но защо не си инсталираш Win11 на чисто? Може да са останали неща от Win10, които да създават проблеми сега при 11.

• Автор
преди 4 минути, vpvelev написа:

Не мога да видя видеото, но защо не си инсталираш Win11 на чисто? Може да са останали неща от Win10, които да създават проблеми сега при 11.

Истината е, че исках да махна ъпдейта и да си върна 10-ката но пробвах какви ли не начини и все ми дава грешка като се опитам да го възстановя. И единствената ми опция е чиста преинсталация отново. А честно казано работя всеки ден с лаптопа и не мога да си позволя сега да местя някъде файловете после да качвам всичко наново, да правя настройки и прочие.

преди 2 минути, Not a programmer написа:

...А честно казано работя всеки ден с лаптопа и не мога да си позволя сега да местя някъде файловете после да качвам всичко наново, да правя настройки и прочие.

Тогава не трябваше да бързаш и да експериментираш с Win11, а да изчакаш няколко месеца например след като сега излезе на 5 октомври стабилната версия. Да се пооправят бъговете.

Хаха уЙндоЛс е това е нещо ново. Иначе ос все ви е крива, ама дори да я напишете не можете.  🤣

• Автор
преди 5 минути, vpvelev написа:

Тогава не трябваше да бързаш и да експериментираш с Win11, а да изчакаш няколко месеца например след като сега излезе на 5 октомври стабилната версия. Да се пооправят бъговете.

Трябваше, но... Колега ми го похвали, видях дизайна, хареса ми и сега си късам нервите.

преди 6 минути, therock81 написа:

Хаха уЙндоЛс е това е нещо ново. Иначе ос все ви е крива, ама дори да я напишете не можете.  🤣

Е хайде сега хаха, случва се. И да, крива ми е. 

Всичко ти иде от омазан ъпдейт. Нова ос се инсталира на чисто. 11-ката си е перфе за сега. Опитай и тогава категоризирай 11 като зле. ;) 

преди 1 час, vpvelev написа:

рестаратира в диспечера на задачите вин.ехплорер за да активира иконите в бързата лента...интернет, усилване на звука ...

пп
при мен при надграждане от LTSC на инсайдърска 11, смени ми езика по подразбиране
наложи се да изтегля езика, но се оказа че превода е непълен и  въпреки регионалните настройки
променя се само езика на интерфейса на джама, но на някои мои програми, интерфейса е  ромбчета с питанки

Редактирано от дpъндю (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.